Blog

Asigurarea privată de sănătate modulară, pentru orice tip de business. Chiar și IMM.

15.03.2022

Și dacă... echipa ar fi mai implicată, fiind asigurată? 

Atunci când conduci o afacere, grija și atenția sunt împărțite în multe direcții. Indiferent că vorbim de un nou plan de creștere a business-ului sau de sporirea și retenția echipei, fiecare aspect este important. Și totuși... cum ar fi dacă în situațiile medicale cele mai grele și neprevăzute ale angajaților, aceștia ar primi tot sprijinul de care au nevoie? Alege Signal Enterprise - asigurarea de sănătate pentru companii care își prețuiesc echipa la adevărata ei valoare!  

SIGNAL IDUNA propune ca soluție asigurarea privată de sănătate pentru companii cu 11-50 angajați. Aceasta poate fi personalizată și adaptată nevoilor reale ale echipei, fiind potrivită pentru domeniile de activitate precum: producție, IT, servicii (telecomunicații, construcții, consultanță marketing, vânzari, educație) și nu numai. 

Asigurarea dispune de o ofertă cu primă unică, iar planurile principale pot fi oferite împreună sau ca planuri individuale. 

Ambulatoriu și spitalizare de zi reprezintă primul plan, fără perioadă de așteptare, și include printre altele: consultații și controale, analize de laborator, investigații, tratamente extinse, transport medical asistat, telemedicină, acoperire tratament pentru afecțiunile oncologice în limita a 5.000 Ron/an/ asigurat, dar și spitalizare de zi în limita a 1.500 Ron/ an/ asigurat.

Cel de-a doilea plan include o indemnizația de spitalizare cu acoperire de 10.000 Ron/ an/ asigurat pentru spitalizările ce cuprind minim o noapte de cazare și maxim 21 de zile de spitalizare. Se preiau în mod automat afecțiunile cronice și preexistente după cele 4 luni de așteptare, cu mențiunea că accidentele sunt preluate din prima zi de asigurare. Planul mai include cazare, intervenții chirurgicale, medicamente și dispozitive medicale.

Ne-am gândit și la situațiile în care pot apărea afecțiuni oncologice, de aceea, am inclus planul Vital Care Complete cu o perioadă de așteptare de 4 luni, care acoperă tratamentele pentru cancer în limita a  50.000 Ron atât pe teritoriul Uniunii Europene, cât și în Turcia.  

Un alt plan este Critical Care, care acoperă o listă predefinită de afecțiuni grave în limita a 20.000 Ron și are o perioadă de așteptare de 4 luni. Acestea pot apărea oricând și influența activitatea echipei, de aceea odată ce alegi această opțiune, angajații sunt în siguranță. 

Asigurarea de sănătate pentru companii cu 11-50 angajați dispune și de pachete suplimentare, pe lângă planurile deja prezentate.

  • Check-up cu plan de prevenție și screening cu listă predefinită, fără perioadă de așteptare.
  • Recuperare medicală ce include acoperire în limita a 1.000 de Ron/ an/ asigurat, fără perioadă de așteptare.
  • Monitorizare sarcină esențială pentru viitoarele mămici, ce oferă acoperire în limita a 2.000 Ron/ an/ asigurat, perioada de așteptare fiind de 4 luni.

Accesarea asigurării private de sănătate se poate realiza prin decontare directă în cadrul rețelei Mediqa Net cu peste 1200 de unități medicale partenere, dar și în afara acesteia. Prin intermediul rambursării și a cardului bancar Easy Pay, asigurații pot alege să acceseze serviciile medicale la orice clinică și medic din România. În plus, SIGNAL IDUNA oferă suport pentru accesarea asigurării prin intermediul aplicației Signal Care Assistant, disponibilă gratuit pentru mobile și web și a Call Center-ului disponibil 24/7.

Încurajezi sănătatea la locul de muncă și vei avea întotdeauna alături oameni pe care te poți baza! Mai mult decât atât, prima asigurării private de sănătate pentru angajați este deductibilă în limita a 400 de euro pe an de la plata impozitelor și contribuțiilor sociale atât din punct de vedere al taxării venitului, cât și din punct de vedere al impozitului pe profit.

Compania depășește 50 de angajați? Atunci află mai multe informații despre asigurarea privată de sănătate Signal Enterprise potrivită pentru orice tip și dimensiune de business de la echipa SIGNAL IDUNA. Pentru mai multe detalii, poți intra în legătură cu un consultat prin completarea formularului disponibil pe www.signal-iduna.ro

Citeste si