Ce iti ofera asigurarea pentru cancer?

E vital sa fii acoperit la momentul potrivit. Mai ales ca, stim cu totii, tratamentele pentru cancer pot deveni o povara greu de suportat. De aceea, am creat Vital Care, o asigurare unica prin care preluam toate grijile legate de tratament si te ghidam in asa fel incat tu sa iti recastigi usor increderea, optimismul si, mai ales, timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Descarca fisa

Acces extins

in clinici si spitale oncologice din Romania, Uniunea Europeana si Turcia

Tu alegi cel mai potrivit furnizor medical pentru tine si nevoile tale, conform schemei de tratament. E bine de stiut ca beneficiezi de decontare directa a tratamentului pentru cancer in clinicile si spitalele private din reteaua Mediqa Net.

asigurare medicala privata - acces extins in clinici de oncologie

Suport specializat

prin consultant medical dedicat

Nu esti niciodata singur intr-o astfel de lupta. Ai o persoana dedicata care iti ofera suport personalizat pe durata spitalizarii si te ajuta sa accesezi programele nationale pe durata tratamentului.

asigurare de cancer – suport medical  specializat

Ce iti acopera Vital Care

Servicii medicale si non-medicale

Iti suntem alaturi pentru cheltuieli cu servicii medicale precum chimioterapie, investigatii de imagistica avansata, interventii chirurgicale, recuperare medicala si alte servicii non-medicale, pentru ca tu si cei dragi sa puteti avea, pe cat posibil, o viata normala.

Acoperire in situ

Cancerul depistat in faza incipienta are nevoie de monitorizare medicala. Acoperim serviciile medicale inca din aceasta etapa, pentru ca tu sa fii bine.

A doua opinie medicala

Daca ai indoieli in privinta diagnosticului, poti solicita a doua opinie medicala furnizata de o echipa de experti, prin partenerii nostri, pe baza documentelor deja existente.

Chirurgie reconstructiva

Ai sprijinul nostru si pentru costurile interventiilor chirurgicale de care ai nevoie, pentru corectarea defectelor functionale sau pentru a imbunatati tulburarile psihologice aparute in urma diagnosticului de cancer.

Tratamente psihologice si nutritie

Te ajutam sa-ti pastrezi increderea si energia in cel mai dificil moment al vietii. Beneficiezi de consiliere psihologica si consultanta de nutritie, fara recomandari speciale de la medic.

Acoperire in tara si in strainatate

Poti beneficia de servicii medicale atat in clinici si spitale private din Romania, cat si din Uniunea Europeana si Turcia.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru servicii medicale in regim ambulatoriu si de spitalizare este de 4 luni.

Beneficii suplimentare

Suport permanent

Call Center disponibil 24/7

3 metode de accesare

Ai decontare directa, rambursare sau plata in avans prin cardul Easy Pay

Telemedicina

Beneficiezi de consultatii medicale, oriunde te-ai afla

Aplicatie dedicata

Administrezi usor asigurarea prin aplicatia Signal Care Assistant

Flexibilitate continua

Cardul Easy Pay este un instrument de plata inovator in Romania, care iti permite sa accesezi serviciile medicale acoperite fara a plati din fonduri proprii. Trebuie doar sa soliciti cu minimum 2 zile lucratoare inainte de data si ora programarii, contravaloarea serviciilor medicale necesare.

Cum cumperi Vital Care

Pasul 1 - Alegi planul

Verifici acoperirile fiecarui pachet disponibil si il alegi pe cel mai potrivit pentru tine.

Pasul 2 - Completezi informatiile

Introduci datele tale in campurile obligatorii.

Pasul 3 - Validezi plata

Alegi frecventa de plata pe care o doresti si validezi datele cardului tau. Finalizezi prima plata, simplu, online.

Pasul 4 - Activarea asigurarii

Documentele care confirma activarea asigurarii sunt transmise pe e-mailul comunicat (recomandam adresa de e-mail personala, nu cea de serviciu).

Vital Care

Ai intrebari? Verifica lista de INTREBARI frecvente

Vreau asigurare