Ce iti ofera asigurarea pentru spitalizare?

E bine sa ai o asigurare in caz de spitalizare. Pentru ca, de multe ori, problemele medicale necesita internare. Asigurarea cu acoperire pentru spitalizare Take Care, asa cum ii spune si numele, are grija sa te faci bine si sa te reintorci la proiectele tale, aducand mai aproape de tine clinica sau spitalul de care ai nevoie.

Descarca fisa

Acces extins

in orice clinica, spital si laborator medical public sau privat din Romania

Tu alegi cel mai potrivit spital pentru tine si nevoile tale, conform schemei de tratament. Cu asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare, beneficiezi de decontare directa in spitalele private din reteaua Mediqa Net.

Suport specializat

prin consultant medical dedicat

Ai o persoana dedicata care iti ofera ghidaj si suport pentru optimizarea costurilor pe toata durata spitalizarii.

Ce iti acopera asigurarea Take Care

Servicii medicale pe durata spitalizarii continue

Acoperim toate serviciile medicale necesare, recomandate de medicul specialist pe toata durata spitalizarii, inclusiv vizitele medicale inainte si dupa interventia chirurgicala.

Servicii medicale pentru spitalizare de zi

Cu asigurarea de sanatate Take Care, te sustinem si cand ai nevoie de interventii chirurgicale pentru care nu este nevoie sa ramai peste noapte in clinica sau spitalul privat ales.

Medicamente si dispozitive medicale

Daca ai nevoie de o interventie complexa, trebuie sa stii ca acoperim costurile aparatelor chirurgicale si medicamentele recomandate de medic, pe toata perioada spitalizarii.

Indemnizatie pentru spitale publice

Pentru mai mult de 3 nopti petrecute in spital public in cazul unei interventii chirurgicale, beneficiezi o indemnizatie fixa inainte de internare, pentru a putea infrunta neprevazutul cu succes.

Servicii hoteliere pentru un insotitor

Stim cat de important este sa ai pe cineva drag aproape, de aceea acoperim serviciile hoteliere de care ai nevoie pe toata durata spitalizarii, atat pentru tine cat si pentru un insotitor.

Acoperire in tara si in strainatate

Poti beneficia de servicii medicale atat in clinici si spitale private din Romania, cat si din Uniunea Europeana si Turcia.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru serviciile medicale in regim de spitalizare este de 4 luni.

Beneficii suplimentare

Suport permanent

Call Center disponibil 24/7

3 metode de accesare

Ai decontare directa, rambursare sau plata in avans prin cardul Easy Pay

Aplicatie gratuita pentru mobil & web

Aplicatie gratuita pentru mobil & web

Flexibilitate continua

Cardul Easy Pay este un instrument de plata inovator in Romania, care iti permite sa accesezi serviciile medicale acoperite fara a plati din fonduri proprii. Trebuie doar sa soliciti cu minimum 2 zile lucratoare inainte de data si ora programarii, contravaloarea serviciilor medicale necesare.

Cum cumperi asigurarea Take Care

Pasul 1 - Alegi planul

Verifici acoperirile fiecarui pachet si il alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Poti cumpara asigurarea de sanatate pentru spitalizare pentru tine si poti adauga si alti membri ai familiei.

Pasul 2 - Completezi informatiile

Completezi campurile obligatorii cu datele tale si ale celorlalti membri ai familiei, daca ai mai adaugat si pe altcineva in asigurare.

Pasul 3 - Validezi cardul

Alegi frecventa de plata pe care o doresti si validezi datele cardului tau. Primesti imediat un e-mail de confirmare cu urmatorii pasi pentru asigurarea ta de sanatate.

Pasul 4 - Primesti un apel

Vei fi sunat de un specialist in evaluare medicala. Vei primi cateva intrebari referitoare la starea ta actuala de sanatate si veti discuta putin despre istoricul tau medical.

Pasul 5 - Asigurarea ta este activa

Dupa cateva zile de la interviul telefonic primesti rezultatul. Daca raspunsul este favorabil, se retrage prima de asigurare si asigurarea ta devine activa. In cazul in care raportul primit este nefavorabil, poti opta pentru un alt tip de asigurare dintre cele disponibile pe site.

Take Care

Ai intrebari? Verifica lista de INTREBARI frecvente

Cumpara Take Care