Acest card este un card prepaid Mastercard (“Card”) și este emis de către  DiPocket UAB (“DiPocket”). DiPocket este o Instituție Financiară autorizată și reglementată de Autoritatea Lituaniană de Supraveghere Financiară - Banca Națională a Lituaniei (BNL), cu sediul în: Bd. Gedimino nr. 6, LT 01103, Vilnius, Republica Lituania, număr de telefon +370 800 50 500. Mai multe detalii despre BNL sunt disponibile pe site-ul oficial: https://www.lb.lt/en.

DiPocket funcționează în baza Licenței de Instituție E-Money (Numărul 75) emisă de Republica Lituania pe 10 Noiembrie 2020. Licența de instituție financiară electronică autorizează DiPocket să furnizeze serviciile care sunt menționate în cadrul licenței. Licența poate fi consultată accesând linkul: www.lb.lt/lt/frd-licencijos/view_license?id=1985. DiPocket este Membru Principal al Mastercard Inc. Acești Termeni și Condiții (“T&C”) se aplică oricărui utilizator al cardului și sunt menționați în continuare ca “Acord”. În plus față de reglementările de mai jos, acești termeni și condiții se completează cu Termenii și Condițiile generale de utilizare a cardului fizic aflate la adresa https://dipocket.org/doc/terms. Prin utilizarea cardului dvs. demonstrați că sunteți de acord cu aceștia.

Aceste prevederi ale Acordului sunt reglementate de legislația lituaniană. Orice prevederi legale implicate de lege se vor aplica și pentru Acord. Puteți accesa o copie a Termenilor și Condițiilor Generale și a Termenilor și Condițiilor cardului fizic în orice moment, accesând  https://dipocket.org/doc/terms, precum și www.signal-iduna.ro[CD1] .

Utilizarea cardului: Cardul este un card de debit Mastercard prepaid și îl puteți utiliza exclusiv pentru plata serviciilor medicale în limitele acoperite de Contractul de asigurare, în România.

Acest card nu vă permite să retrageți bani de la bancomate sau să îl folosiți pentru plăți online. Cu acest card puteți efectua tranzacții contactless la furnizorii medicali: plată instantanee prin simpla apropiere a cardului de POS, în toate locațiile care au postată sigla contactless. Pentru plăți sub 100 RON, codul PIN nu este obligatoriu. Utilizarea cardului este gratuită pentru dvs. Cardul poate fi utilizat pentru tranzacțiile aprobate de SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A., care rămâne în orice moment proprietarul Cardului și al Fondurilor disponibile pe acesta.

Acordul și Cardul dvs. vor fi valabile până la data expirării cardului sau până când SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. încetează furnizarea acestui serviciu. După data de expirare a cardului, nu trebuie să încercați să îl utilizați, ci să solicitați unul nou la numărul de contact al SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

Protejarea securității cardului dvs.:

În plus față de măsurile de securitate descrise în Termenii și Condițiile generale, trebuie să:

  • nu permiteți altcuiva să vă utilizeze Cardul;
  • nu vă dezvăluiți codul PIN;
  • eliberați doar cardul, numărul cardului sau codul PIN pentru a face (sau încercați să efectuați) o tranzacție cu un comerciant care afișează marca Mastercard.

Dacă vă este furat cardul, sau altcineva află codul PIN, sau dacă credeți că acestea pot fi utilizate în mod abuziv, trebuie să:

  • blocați cardul imediat apelând numărul de telefon 031.730.7080;
  • nu mai utilizați imediat cardul, numărul cardului sau codul PIN.

 În limitele permise de legile aplicabile și sub rezerva limitărilor definite în prezentul Acord, suntem răspunzători pentru îndeplinirea corespunzătoare a obligațiilor noastre stabilite în prezentul Acord.