Blog

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarile de sanatate private in 2019

29.03.2019

Suntem oameni, iar asta inseamna ca exista momente in care ne simtim liberi, sanatosi, invincibili, dar si momente in care suntem vulnerabili fizic, psihic, emotional. Puterea noastra consta in modul in care abordam viata, dar ea apare mai ales atunci cand ne aflam in momente de cumpana.

De cate ori ai admirat curajul si optimismul unei persoane bolnave, care si-a descoperit o forta interioara extraordinara de a lupta cu afectiunea? De cate ori te-ai gandit la acest om ca la un erou? Este intr-adevar un erou, care ofera tuturor celor din jur lectii esentiale despre puterea umana in momentele critice.

Noi, cei de la Signal Iduna, suntem sustinatorii sanatatii tale si ne dorim sa te simti puternic in fiecare zi, iar acest lucru sa-ti ofere incredere si putere de munca pe drumul tau. Iti oferim tie si familiei tale libertatea si posibilitatea de a trata diverse afectiuni medicale, si de a accesa servicii medicale din peste 800 de clinici partenere din tara si din strainatate. Nu iti vom spune despre “cum ti se poate intampla si tie”, ci despre “fii linistit, suntem alaturi de tine la bine, dar mai ales la greu”.

Multi oameni nu cunosc beneficiile asigurarilor de sanatate private. Pentru ca un om informat face cat doi, cum ar fi daca ai purta in buzunarul digital Ghidul asigurarii de sanatate privata in 2019, pentru a fi la curent cu optiunile de protectie a sanatatii tale care sunt disponibile in prezent pe piata?

Descarca Ghidul asigurarii de sanatate privata si descopera:

  • Cum functioneaza asigurarile de sanatate private in Europa si cum acestea sunt accesibile si in România
  • Care sunt criteriile de achizitie ale asigurarilor de sanatate private si diferenta dintre acestea si abonamentele medicale private
  • Care sunt optiunile de siguranta si tratament in cazul imbolnavirilor
  • Care sunt asigurarile de sanatate private care ofera un sprijin de incredere
  • Ce tipuri de asigurari de sanatate private ofera Signal Iduna persoanelor fizice si liber profesionistilor
  • Afla care sunt pachetele de asigurari, care este reteaua de clinici partenere si care sunt tipurile de asigurari.
  • Afla despre cum poti achizitiona o asigurare online, care sunt pasii si pe cine contactezi daca ai nevoie de informatii suplimentare.
  • Cum accesezi o asigurare prin decontare directa, rambursare sau Easy Pay.
Citeste si