Am lansat o noua versiune a aplicatiei Signal Care Assistant. Acum poti descarca si actualiza aplicatia mobila din Play Store sau App Store sau poti accesa versiunea web.

Aspiratii inalte, la fel ca ale celorlalte familii Signal Iduna de peste hotare

De fiecare data cand ne prezentam, spunem “Noi suntem Signal Iduna Romania, parte din GRUPUL SIGNAL IDUNA” Ne place sa ne mandrim cu acest titlu pentru ca, desi suntem o companie mica pe piata asigurarilor din Romania, valorile si aspiratiile noastre sunt inalte, la fel ca ale celorlalte familii Signal Iduna de peste hotare.

Inceputul

Pe scurt, povestea noastra a inceput in 1999 prin reunirea a doua mari companii – SIGNAL si IDUNA NOVA, ambele cu experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor de sanatate, ambele infiintate din aceeasi grija si preocupare pentru cei din jur. Iduna Nova a fost infiintata in 1906, la Hamburg, ca fond de asigurare pentru sanatate si in caz de deces, iar Signal s-a dezvoltat un an mai tarziu, in 1907, la Dortmund, la initiativa mestesugarilor, care au creat un fond pentru ajutorarea bolnavilor. Timp de un secol, cele doua companii originare care au format GRUPUL SIGNAL IDUNA au fost parteneri de incredere pentru intreprinderile mici si mijlocii si pentru asociatiile mestesugaresti si de comert din Germania. Practic, in tot acest timp, Signal Iduna s-a dezvoltat ca asigurator integrat pentru fiecare patura sociala, pastrandu-si apropierea fata de asociatiile mestesugaresti si de comert dar si de intreprinderile mici si mijlocii.

In prezent, GRUPUL SIGNAL IDUNA desfasoara operatiuni in Ungaria, Polonia si Romania dar este, de asemenea, prezent si in Elvetia cu divizia sa de reasigurari.

 

Activitatile principale ale Grupului Signal Iduna

  • Asigurari individuale si de grup

  • Managementul activelor

  • Servicii de investment banking

  • Instrumente financiare pentru acumularea de capital

  • Reasigurare

  • Retail banking

 

Site-uri partenere