Blog

De sărbători, îți aducem sănătatea în dar

06.12.2021

Vin sărbătorile și ne gândim cu toții la cei dragi. În contextul actual pandemic, rămânem însă adesea doar cu amintirea momentelor în care ne adunam și povesteam, făceam schimb de cadouri și ne bucuram împreună, deoarece alegem să păstrăm distanța pentru a-i proteja pe cei apropiați. Darurile le trimitem prin curier, iar La mulți ani! ne spunem de cele mai multe ori online sau la telefon. Chiar și așa, ne dorim să oferim un cadou original și cu adevărat util. De aceea, anul acesta îți propunem să fii tu Moșu’ care aduce în dar sănătatea și să oferi celor dragi o asigurare privată de sănătate de la SIDGNAL IDUNA.

Take Care și Vital Care sunt două asigurări gândite astfel încât să ofere un grad ridicat de protecție în cazul unei situații medicale neprevăzute. Înainte de a lua o decizie, informează-te care este asigurarea și planul cel mai potrivit pentru nevoile persoanei ce urmează să primească acest dar. 

Vital Care este asigurarea privată de sănătate care îți oferă suport încă din momentul depistării cancerului, devenind aliatul tău în depășirea unui moment de cumpănă din viață. 

Ce acoperă asigurarea Vital Care

  • Servicii medicale și non-medicale indiferent de stadiu
  • A doua opinie medicală
  • Chirurgie reconstructivă
  • Tratamente psihologice și nutriție
  • Acoperire în țară și în străinătate
  • Servicii hoteliere pentru tine și însoțitor
  • Suport specializat prin consultant medical dedicat
  • Acces extins în clinici de oncologie.

Află aici mai multe despre beneficiile asigurării Vital Care.

Take Care este asigurarea privată de sănătate care îți oferă siguranță în caz de spitalizare și acces la servicii medicale în condiții de top. 

Ce acoperă asigurarea Take Care

  • Servicii medicale pe durata spitalizării
  • Indemnizație zilnică de spitalizare
  • A doua opinie medicală
  • Servicii hoteliere pentru tine și însoțitor
  • Acoperire în țară și în străinătate.

Află aici mai multe despre beneficiile asigurării Take Care.

Ai identificat ce asigurare se potrivește cel mai bine persoanei dragi? 

Cumpără acum

Dacă nu ești convins încă, află că prin asigurările private de sănătate de la SIGNAL IDUNA poți accesa servicii medicale în orice clinică sau spital privat din România.

Cum? Foarte simplu! Ai la dispoziție 3 metode de accesare a serviciilor medicale:

Decontare directă - ai acces în rețeaua Mediqa Net, cu peste 1200 de clinici, spitale și laboratoare medicale. Ne spui clinica și serviciul medical la care ai nevoie de programare, noi facem programarea și după efectuarea acestuia facem plata direct către furnizorul medical.

Rambursare - dacă ai accesat un serviciu medical acoperit de polița de asigurare într-o unitate medicală care nu este inclusă în rețeaua Mediqa Net, ne poți solicita rambursarea sumei plătite în doar câteva click-uri prin intermediul aplicației Signal Care Assistant sau prin transmiterea dosarului pe email.

Easy Pay – dacă te tratezi la o clinică din afara rețelei Mediqa Net mai ai la dispoziție și un card Mastercard, instrument de plată inovatorpe care îți transferăm în avans suma solicitată pentru serviciu medical necesar.

Acum, înainte de a-i asigura pe cei dragi, începe prin a te gândi la tine și protejează-te pentru situațiile medicale neprevăzute, astfel, faci din sănătatea ta o prioritate.

Citeste si