Ce iti ofera asigurarea pentru situatii medicale diverse?

Sanatatea inseamna pofta de viata si planuri de viitor. Insa, pentru a-ti pastra starea de bine si a te concentra pe lucrurile care conteaza, e nevoie ca altcineva sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar a unei interventii chirurgicale. Asigurarea de sanatate 360 Care exact asta face. Iti asigura sanatatea printr-un pachet complex, cu acoperire pentru o gama larga de nevoi medicale.

Descarca fisa

Acces extins

in orice clinica, spital si laborator medical public sau privat din Romania

Tu alegi cea mai potrivita clinica sau spital pentru tine si nevoile tale, conform schemei de tratament. Cu asigurarea de sanatate 360 Care, beneficiezi de decontare directa in reteaua Mediqa Net, cu peste 1.300 de parteneri la nivel national.

Suport specializat

prin consultant medical dedicat

Ai o persoana dedicata care iti ofera ghidaj si suport pentru optimizarea costurilor pe toata durata spitalizarii.

Ce iti acopera asigurarea 360 Care

Investigatii si analize medicale

Ai acoperite serviciile medicale in baza recomandarii unui medic specialist, indiferent de planul de asigurare de sanatate ales.

Consultatii si controale

Beneficiezi de servicii medicale care nu presupun spitalizare, in orice clinica medicala privata din Romania, indiferent de planul ales.

Control anual preventiv

Costul serviciilor care nu sunt necesare din punct de vedere medical si controlul preventiv de rutina sunt, de asemenea, incluse in asigurarea de sanatate 360 Care.

Servicii medicale pe durata spitalizarii

Acoperim toate serviciile medicale necesare, recomandate de medicul specialist, pe toata durata spitalizarii.

Monitorizare sarcina

Asigurarea de sanatate 360 Care acopera cheltuieli medicale in timpul si in legatura cu sarcina, in ambulatoriu, fara spitalizare, pentru a putea urmari evolutia acesteia.

Nastere

Beneficiezi de acoperire sau de indemnizatie pentru serviciile medicale care implica nasterea pentru persoana asigurata.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru servicii medicale in regim ambulatoriu si de spitalizare este de 4 luni, iar pentru monitorizare sarcina si nastere este de 10 luni.

Pentru serviciile medicale in regim ambulatoriu, in caz de accident sau imbolnavire se aplic─â o fransiza* de 1.000 lei.

*Fransiza reprezinta suma pe care o suporta asiguratul din valoarea totala a serviciilor medicale acoperite la nivelul unui an de asigurare.

Beneficii suplimentare

Suport permanent

Call Center disponibil 24/7

3 metode de accesare

Ai decontare directa, rambursare sau plata in avans prin cardul Easy Pay

Telemedicina

Beneficiezi de consultatii medicale, oriunde te-ai afla

Aplicatie dedicata

Administrezi usor asigurarea prin aplicatia Signal Care Assistant

Flexibilitate continua

Cardul Easy Pay este un instrument de plata inovator in Romania, care iti permite sa accesezi serviciile medicale acoperite fara a plati din fonduri proprii. Trebuie doar sa soliciti cu minimum 2 zile lucratoare inainte de data si ora programarii, contravaloarea serviciilor medicale necesare.

Cum cumperi asigurarea 360 Care

Pasul 1 - Alegi planul

Verifici acoperirile fiecarui pachet disponibil si il alegi pe cel mai potrivit pentru tine. In plus, poti cumpara asigurare de sanatate si pentru ceilalti membri ai familiei, in calitate de titular.

Pasul 2 - Completezi informatiile

Introduci datele tale in campurile obligatorii sau ale celorlalti membri ai familiei, daca ai mai adaugat si pe altcineva in asigurarea de sanatate.

Pasul 3 - Validezi plata

Alegi frecventa de plata pe care o doresti si validezi datele cardului tau. Primesti apoi un e-mail de confirmare cu urmatorii pasi pentru a finaliza achizitia.

Pasul 4 - Interviul telefonic

Vei fi contactat telefonic de un specialist in evaluare medicala. Acesta iti va adresa cateva intrebari despre starea ta actuala de sanatate si despre istoricul tau medical.

Pasul 5 - Activarea asigurarii

La scurt timp de la interviul telefonic vei primi confirmarea acceptarii in asigurare. In cazul acceptarii, se retrage prima de asigurare si asigurarea ta de sanatate devine activa. In cazul respingerii, poti opta pentru un alt tip de asigurare dintre cele disponibile in magazinul online.

360 Care

Ai intrebari? Verifica lista de INTREBARI frecvente

Vreau asigurare