Ce ofera asigurarea unit-linked?

Te gandesti cum ai putea sa-ti sporesti veniturile pentru un viitor mai bun pentru tine si cei dragi si in acelasi timp sa ai parte si de o protectie financiara in cazul unui eveniment neprevazut? Raspunsul este simplu! Asigurarea 101 Invest, un produs oferit de SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE in parteneriat cu HANSAINVEST, imbina caracteristicile unei asigurari de viata cu cele ale unei componente investitionale.

Posibilitate de investitie pe termen lung

Investesti pentru o perioada mai mare de timp. Poti sa beneficiezi de asigurare pentru minimum 10 ani, insa este bine sa stii ca 101 Invest poate sa ofere acoperire, asa cum spune si numele, pana in momentul in care implinesti varsta de 101 ani.

Acces la 4 fonduri investitionale exclusiviste

Poti alege sa investesti in unul sau mai multe fonduri pe care ti le punem la dispozitie, in functie de nevoile tale si apetitul pentru risc. Cele 4 fonduri sunt oferite prin intermediul HANSAINVEST, iar investitia se poate realiza doar in euro. Afla mai multe despre evolutia fondurilor in pagina dedicata.

Protectie financiara in cazul decesului

Asigura bunastarea financiara a familiei pentru momentul in care inevitabilul va aparea. Prin intermediul asigurarii 101 Invest, esti sigur ca un eveniment neprevazut nu va pune pe umerii celor dragi povara datoriilor.

Flexibilitate in administrarea investitiei

Ai o noua strategie pentru investitia ta? Anunta-ne si vom realiza impreuna modificarile. Iti oferim posibilitatea sa transferi oricand doresti unitati intre fonduri, sa schimbi procentul de investitie alocat fiecarui fond si sa modifici beneficiarul asigurarii.

Evolutie fonduri

Avantajele asigurarii 101 Invest

Conditii facile de intrare in asigurare

Alegi 101 Invest si nu va fi necesara o evaluare medicala sau ocupationala. Selectezi cele mai bune optiuni de investitie pentru tine, iar tot procesul va fi 100% digital. Pentru a putea achizitiona asigurarea, contractantul trebuie sa aiba minim 18 ani, insa asiguratul poate avea varsta cuprinsa intre 1 an si 65 de 6ani la momentul inceperii contractului.

Protectie investitie impotriva inflatiei

Beneficiezi de flexibilitate in alegerea indexarii. Ai posibilitatea sa alegi intre 5 coeficienti de indexare pentru a-ti proteja capitalul impotriva devalorizarii: 0%, 3%, 5%, 7% sau 9%. Poti opta pentru coeficientul dorit atat la inceputul contractului de asigurare, cat si la fiecare aniversare contractuala.

Schimbare strategie de investitie, fara costuri suplimentare

Modifici structura investitiei atunci cand consideri necesar, fara costuri suplimentare. Chiar daca alegi sa investesti intr-un nou fond sau sa transferi unitati intre fonduri, nu este necesar sa platesti taxe in plus.

Consultanta oriunde in tara, prin partenerii SIGNAL IDUNA

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre asigurarea 101 Invest, partenerii nostri iti pot oferi consultanta pentru a face alegerile cele mai potrivite nevoilor tale.

Protectie suplimentara

La inceputul asigurarii sau la fiecare aniversare contractuala poti atasa una sau mai multe asigurari suplimentare:

Asigurarea suplimentara pentru deces ca urmare a unui accident

Asigurarea suplimentara pentru repatriere in caz de deces ca urmare a unui accident

Asigurarea suplimentara pentru invaliditate permanenta ca urmare a unui accident

Asigurarea suplimentara pentru invaliditate permanenta ca urmare a unui accident - progresie 400

Asigurarea suplimentara pentru spitalizare ca urmare a unui accident

Asigurarea suplimentara pentru incapacitate temporara de munca in urma unui accident

Asigurarea suplimentara pentru interventii chirurgicale ca urmare a unui accident

Asigurarea suplimentara pentru fracturi ca urmare a unui accident

Asigurarea suplimentara pentru arsuri ca urmare a unui accident.

Cum cumperi asigurarea 101 Invest?

Poti achizitiona asigurarea unit-linked prin intermediul partenerilor SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, procesul de ofertare si incheiere a politei fiind 100% digital. Descarca lista completa a partenerilor.

Lista parteneri