Asigurari de sanatate, viata si accident

Noi suntem SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, parte din Grupul SIGNAL IDUNA. Ne place sa ne mandrim cu acest titlu pentru ca valorile si aspiratiile noastre sunt inalte, la fel ca ale familiei SIGNAL IDUNA de peste hotare.

Pe piata locala, SIGNAL IDUNA si-a inceput operatiunile in anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurari de sanatate private pentru familie si pentru companii, asigurari de viata, asigurari de accident.

Suntem aproape de clientii nostri

La SIGNAL IDUNA, unul dintre obiectivele noastre e sa oferim asiguratilor nostri solutii de asigurare cu servicii optime. Din experienta noastra, astfel de solutii se dezvolta cel mai bine impreuna cu partenerii si clientii, ajungand astfel sa cunosti si sa intelegi mai bine nevoile curente sau planurile de viitor ale celor cu care stai de vorba. Strategia noastra raspunde cerintelor clientilor de mai bine de 14 ani si suntem mandri sa ne numim un partener de incredere, pe care te poti baza oricand ai nevoie.

Suntem aproape de partenerii nostri

Atat expertiza acumulata, profesionalismul cu care tratam fiecare novoie de business, cat si implicarea in fiecare proiect pe care il dezvoltam, ne recomanda pentru stabilirea unor parteneriate de durata.

Reasigurare

Oferim partenerilor solutii de reasigurare, analiza si servicii de consultanta in ceea ce priveste subscrierea riscului pentru gestionarea optima a asigurarilor de sanatate. Expertiza SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE este sustinuta de acoperire la nivel national si de o experienta digitala simplificata si atractiva pentru clienti.

Directorat SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE

Tiberiu Maier – Presedinte al Directoratului

Mihaela Druga – Membra a Directoratului

Daniela Casapu-Carnu – Membra a Directoratului

 

Organigrama SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE

Declaratie privind cerintele de transparenta conform ASF nr. 2/ 2016 pt 2023

 

Pretuim calitatea serviciilor pe care le oferim

SIGNAL IDUNA a implementat si imbunatateste continuu Sistemul de management al calitatii si Sistemul de management privind securitatea informatiilor, conform standardelor SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO/IEC 27001:2018. Certificatele au fost eliberate de catre RINA SIMTEX, organism acreditat de catre CSIQ (Italian Federation of management system Certification Bodies – membra a IQNet – The International Certification Network).