Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Spitalul Lotus din Ploiesti aduce tehnologia Liga Sure (COVIDIEN)

Bucuresti, 29 septembrie 2016

Spitalul privat Lotus specializat pe chirurgie generala, chirurgie cardiovasculara periferica (membre)  si obstetrica-ginecologie investeste in aparatura medicala. Spitalul este prezent in piata serviciilor medicale private de patru ani si se gaseste in localitatea Ploiesti, judetul Prahova.

Spitalul Lotus pregateste pentru a doua parte a lunii septembrie o zona dedicata  consulturilor medicale de specialitate  si explorari functionale fibroscopice  ORL, alaturi de chirurgia specifica specialitatii ORL.

In cabinetele ORL ale spitalului vor oferi servicii medicale dr. Robert Rob medic primar ORL – ultraspecializare in chirurgia urechii si chirurgia fetei in UK, dr. Daniel Mirea – medic Primar ORL, Doctor in Stiinte Medicale cu stagiu de specializare in UK si dr. Felix Ratescu – medic specialist ORL. Acestia vor acorda consultatii si interventii chirurgicale atat in timpul saptamanii, de luni pana vineri, cat si sambata, datorita volumului mare de pacienti care solicita servicii medicale la sfarsit de saptamana.

Investitia de peste  280.000 euro in segmentul ORL, chirurgie si imagistica medicala, pozitioneaza spitalul Lotus ca fiind singurul spital din judetul Prahova cu dotarile LigaSure (COVIDIEN), care vor fi disponibile incepand cu luna septembrie si permite medicilor sa efectueze interventii chirurgicale dificile unde nevoia de siguranta in actul chirurgical este foarte ridicata.

Spitalul Lotus face parte din reteaua furnizorilor de servicii medicale Mediqa Net, unde asiguratii pot beneficia de servicii medicale, in baza asigurarii de sanatate private Signal Iduna. 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.