Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna Romania o numeste in functia de Membru al Directoratului pe Mihaela Druga

Bucuresti, 8 septembrie 2016

La finalul lunii august, ASF a aprobat continuarea mandatelor membrilor Directoratului Signal Iduna si numirea in functia de Membru al Directoratului a doamnei Mihaela Druga.

Mihaela Druga are o experienta de peste 10 ani in industria asigurarilor si s-a alaturat companiei Signal Iduna in anul 2008. Ultima functie ocupata in companie a fost de General Management Office Director. Cu o experienta de peste 8 ani in cadrul companiei, Mihaela Druga va sustine directia strategica generala a companiei.

Mihaela Druga face parte din Directoratul companiei Signal Iduna alaturi de Leslie J. Breer, in calitate de Presedinte al Directoratului si Tiberiu Maier, Vicepresedinte al Directoratului.

Grupul de origine germana Signal Iduna, a inceput operatiunile în Romania in anul 2008 si are ca principala directie de dezvoltare, asigurarile private de sanatate. Strategia companiei de a crea produse care sa raspundă cat mai bine cerintelor si nevoilor clientilor a dus la pozitionarea companiei pe locul I pe segmentul asigurarilor de sanatate (date oficiale furnizate de INSURANCE PROFILE, nr. 1/2015 (46)). Signal Iduna Romania a incheiat semestrul I din 2016 cu prime brute subscrise in valoare de 21,47 milioane lei, 80.000 asigurati si 150 de angajati.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.