Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Peste 600 de furnizori medicali in reteaua Mediqa Net

Bucuresti, 23 martie 2016

Signal Iduna are o retea de peste 600 de clinici medicale si puncte de lucru cu renume, cu acoperire nationala si se extinde constant pe masura ce sunt identificate noi clinici ce ofera servicii medicale la standarde de calitate europene.

Asiguratii Signal Iduna pot alege clinica preferata pe baza propriilor criterii de selectie: preferinte de proximitate, specializare, reputatia medicilor, program disponibil sau altele. In lipsa unei preferinte, personalul specializat din Call Center va recomanda o clinica potrivita in functie de cerinte.

Accesarea hartii interactive cu toate clinicile disponibile poate fi facuta direct din meniul aplicatiei de mobil, butonul Harta sau pe site cu click pe harta. Preferintele pentru clinica medicala pot fi specificate la realizarea unei programari noi in aplicatia de mobil, in campul Detalii suplimentare sau la telefon, apeland serviciul Call Center. 

Contact de presa

Georgiana Cirtina
Marketing Officer
georgiana.cirtina@signal-iduna.ro
0752 089 181

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.