Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

De ce este important pentru un potential angajat sa stie de asigurarea privata de sanatate

Bucuresti, 31 iulie 2017

Angajarea si retinerea angajatilor de valoare pentru companie este un factor esential pentru success, iar acordarea de beneficii extra-salariale poate fi un instrument foarte util in acest process.
Oricine poate fi impresionat de un brand puternic, iar brandul de angajator este un concept din ce in ce mai popular in ceea ce priveste piata muncii locale. Asa cum pentru un angajator este important sa aiba in echipa oameni pentru care obiectivele companiei sunt importante, pentru un angajat este important ca prioritatile sale sa fie luate in calcul de companie.

Principalele motive pentru care e bine sa vorbim potentialilor angajati inca de la primul interviu despre beneficiile oferite sunt expuse mai jos:

Salariul nu mai este suficient pentru atragerea angajatilor de valoare
Un salariu motivant este un punct principal in negocierea unui contract de munca, insa nu este singurul responsabil pentru o decizie ferma din partea unui potential angajat. Companiile inteleg nevoia resursei umane de a oferi mai mult decat recompensa financiara. Beneficiile oferite de companie pot influenta perceptia angajatului despre companie si poate avea un impact asupra deciziilor pe care acesta le ia in privinta companiei.

Pachetul de beneficii denota implicare activa in bunastarea angajatilor
Cu cat incluzi mai mult partea de beneficii extra-salariale in pachetul unui angajat luand in calcul in acelasi timp nevoile acestuia pe termen mediu si lung, cu atat mai mult compania va fi perceputa drept un business care analizeaza si planifica strategii coerente pentru bunastarea angajatilor.

Mesajul transmis de un potential angajat in piata
Comunicarea beneficiilor extra-salariale inca de la primul interviu catre potentiali angajati arata transparenta in ceea ce priveste mediul de lucru. Nu toate interviurile sunt finalizate cu o angajare, insa acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra perceptiei pe care si-o formeaza cei cu care interactioneaza.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.