Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum sa pregatesti un plan pentru sanatatea angajatilor in 2017

Bucuresti, 28 decembrie 2016

Asigurarile private de sanatate pentru angajati au inceput sa devina din ce in ce mai populare in randul companiilor. Pentru cei mai multi angajatori acest tip de asigurare a devenit deja un beneficiu de baza pentru angajati, avand efecte favorabile atat pentru echipele de lucru cat si pentru rezultatele companiei.
Rolul principal al asigurarii private de sanatate este sa protejeze financiar persoana asigurata de costurile necesare in cazul unei probleme de sanatate. Secundar, influenta acestui beneficiu extra-salarial se rasfrange sub forma de beneficii si pentru angajator:

Se poate reduce perioada concediilor medicale – avand o asigurare privata de sanatate care acopera costuri in sistemul medical privat, angajatii se pot programa usor prin call center la o investigatie medicala din momentul in care apar primele simptome ale unei boli, fara sa mai amane momentul din cauza costurilor;
Angajatii apreciaza acest tip de beneficiu prin care angajatorul demonstreaza preocuparea pentru sanatatea angajatului;
Asigurarile private de sanatate beneficiaza in continuare de avantaje fiscale, deoarece cheltuielile pe care le suporta angajatorul cu prima de asigurare sunt deductibile fiscal.

Ce poti face pentru angajati in 2017?
Pasul 1: Informeaza-te cu privire la asigurarile private de sanatate si cum pot functiona pentru compania ta.
Pasul 2: Configureaza pachetul de acoperiri in functie de nevoile companiei si bugetul stabilit.
Pasul 3: Informeaza angajatii cu privire la beneficiul pe care il au la dispozitie.
Pasul 4: Monitorizeaza perceptia angajatilor asupra beneficiului pentru a-l putea imbunatati in functie de nevoile acestora.

Daca vrei sa discutam mai multe despre cum poate influenta asigurarea privata de sanatate satisfactia angajatilor la locul de munca si ce varianta de pachet de acoperiri se potriveste cel mai bine companiei tale, te invitam sa ne contactezi pe adresa de email office@signal-iduna.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.