Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum evaluezi o asigurare de sanatate?

Bucuresti, 22 februarie 2017

Asigurarea de sanatate pentru grupul de angajati este un punct de discutie important pentru beneficiile extra-salariale acordate angajatilor. Pentru a alege o varianta cat mai potrivita pentru grupul de angajati, analizeaza fiecare oferta de asigurare in functie de caracterisiticile pe care le consideri a fi cele mai importante. Noi iti prezentam cateva dintre ele:

Reteaua de furnizori: Este important ca angajatul sa poata avea flexibilitate in alegerea clinicii pentru servicii medicale. Cand exista grupuri de angajati in mai multe orase din tara, este important ca reteaua sa fie extinsa la nivel national, iar posibilitatea de a alege un furnizor sa fie accesibila in orice oras.

Modalitatea de accesare: Este esentiala in procesul de autorizare al serviciilor medicale efectuate. Programarea prin Call Center are rolul de a ajuta asiguratul sa gaseasca cea mai simpla cale catre serviciile acoperite de care are nevoie. Astfel, Call Center-ul are un rol destul de important, pe de o parte autorizeaza serviciile medicale si in acelasi timp ofera suportul asiguratilor pentru a gasi variantele optime de programare.

Excluderile: Orice asigurare are o parte de excluderi si conditii pentru serviciile pe care le ofera. Verifica in ce masura excluderile pot avea impact asupra nevoilor grupului de angajati inainte sa inchei o asigurare.

Costul total al pachetului: Controlul costului este important in orice organizatie, de aceea e important sa stii care este costul asigurarii in functie de acoperirile pe care le ai si care este peridiocitatea de plata.

Asigurarea de sanatate este un beneficiu complex si trebuie analizata pentru a putea personaliza pachetul de acoperiri in functie de nevoile angajatilor. Scopul este ca asigurarea sa fie utila si sa-si indeplineasca cat mai bine rolul de administrare si acoperire a riscurilor financiare, cand apar probleme de sanatate. 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.