Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Cum ai acces la sistemul privat de sanatate cu costuri echilibrate

Bucuresti, 2 septembrie 2016

Asigurarea privata de sanatate pune la dispozitie o modalitate simpla de accesare a serviciilor medicale in sistemul medical privat. Acest lucru este posibil datorita serviciilor financiare oferite de asigurare. Prin intermediul asigurarii de grup, riscul de imbolnavire este preluat la nivelul grupului, iar primele de asigurare sunt directionate acolo unde este nevoie si cand este nevoie. Astfel, evenimentele neprevazute in ceea ce priveste sanatatea pot fi mai usor de gestionat, iar eforturile pot fi concentrate doar pe rezolvarea problemei, fara a mai exista grija costurilor serviciilor medicale foarte ridicate. Important este ca afectiunea sa fie acoperita de asigurare, iar programarea sa fie facuta prin intermediul asiguratorului.
Cum ofera asigurarea acces la servicii medicale in mediul privat:

Prin decontarea directa a costurilor in cadrul retelei – In reteaua de clinici partenere asiguratul nu trebuie sa plateasca serviciile medicale de care beneficiaza, conform contractului. Asiguratul trebuie doar sa semneze un formular pentru a confirma serviciile de care a beneficiat, iar asiguratorul deconteaza banii catre clinica, pe baza contractului de asigurare.

Prin extinderea retelei de clinici partenere – Cu cat este mai extinsa reteaua de clinici, cu atat asiguratul are mai multe posibilitati de alegere. Preferintele in ceea ce priveste proximitatea, doctorii sau programul disponibil sunt posibile in functie de nevoile si dorintele asiguratului. Mediqa Net, reteaua Signal Iduna este formata in prezent din peste 600 de furnizori.

Prin consultanta oferita asiguratului – In cazurile in care asiguratul nu stie ce clinica sau specializare este mai potrivita pentru a gestiona problema de sanatate, operatorii cu pregatire medicala pot indruma asiguratul pentru cea mai potrivita solutie, astfel incat asiguratul sa poata beneficia de servicii medicale fara efortul de a cauta o clinica potrivita si un interval orar orar disponibil.

In momentul prezentarii la programarea in clinica este important ca asiguratul sa prezinte buletinul si cardul de asigurat Signal Iduna.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.