Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Beneficiile asigurarii de sanatate private pentru angajati

Bucuresti, 23 iunie 2016

Asigurarea privata de sanatate este un beneficiu pe care il poti primi de la locul de munca. Prin intermediul acesteia poti avea mai multa grija de propria sanatate. Care sunt principalele avantaje ale asigurarii private pentru angajati?

Ai acoperite cheltuielile prin decontare directa sau rambursare – asigurarea de sanatate acopera cheltuieli neprevazute cand sunt acestea sunt necesare pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

Beneficiezi de servicii medicale in sistemul privat – prin intermediul asigurarii de sanatate ai posibilitatea sa beneficiezi de servicii medicale in orice clinica privata pe care tu o consideri potrivita. Aceasta poate sa faca parte din reteaua de clinici partenere a Signal Iduna sau poate sa fie in afara retelei. In functie de alegerea ta si de acoperirile asigurarii, plata serviciilor medicale se va face direct catre clinica sau prin rambursare, conform contractului de asigurare.

Iti alegi clinica, medicul si ora pentru programare – avand la dispozitie o retea de clinici extinsa in toata tara, Call Center-ul iti poate face programare la clinica sau medicul pe care il doresti, in functie de ora si ziua in care ai timp disponibil. In cazul in care una din aceste variabile nu este disponibila, Call Center-ul revine pentru a reprioritiza criteriile pentru programare.

Accesezi ori de cate ori este necesar – o asigurare de sanatate are rolul de a proteja asiguratul ori de cate ori este nevoie. Astfel, ai posibilitatea sa apelezi la beneficiile asigurarii de sanatate de fiecare data cand serviciile sunt necesare.

Fara costuri suplimentare pentru tine – cand asigurarea de sanatate este incheiata de angajator pentru echipa sa, aceasta nu presupune costuri suplimentare pentru angajati. Asigurarea de sanatate privata nu se retine din salariul angajatului, ea este un beneficiu extra-salarial.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.