Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Ai fost spitalizat? Care sunt pasii urmatori?

Bucuresti, 17 februarie 2017

Refacerea dupa o perioada de spitalizare este foarte importanta. Pentru ca acest proces sa se desfasoare fara prea multe probleme, iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele cateva sfaturi pe care poti sa le aplici de fiecare data.

1. Verifica ce iti acopera asigurarea privata de sanatate pe partea de spitalizare
Daca ai o asigurare de sanatate privata cel mai bine este sa verifici ce costuri sunt acoperite de aceasta. Indiferent ca ai fost la un spital privat sau unul public, in cazul in care ai acoperire pentru spitalizare, ai posibilitatea sa primesti rambursarea costurilor, in functie de contractul de asigurare agreat.

2. Respecta recomandarile si tratamentul prescris de medici
Un alt punct important post-spitalizare se refera la urmarea tratamentului conform indicatiilor medicului specialist. Chiar si atunci cand se simte o imbunatatire semnificativa in starea de sanatate e important sa pastrezi tratamentul in functie de recomandarile medicului pentru ca acesta sa isi faca efectul corespunzator.

3. Mergi la consultatii ulterioare spitalizarii
De cele mai multe ori, dupa o perioada de spitalizare, medicul recomanda consultatii periodice pentru a monitoriza evolutia si starea de sanatate. In functie de cum se defasoara aceasta, medicul poate prescrie modificarea tratamentului sau prelungirea acestuia, in functie de progres.

Perioada post-spitalizare este in mare parte si in controlul tau, de aceea e important sa urmezi recomandarile specialistilor pentru ca lucrurile sa se desfasoare in directia pe care o doresti.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.