Intotdeauna aici pentru tine!

Intotdeauna aici

021 9910 - Call Center

031 730 71 00 - Sediul central

031 730 70 80 - Relatii Clienti

SEDIUL CENTRAL si locatii SIGNAL IDUNA in tara

SEDIUL CENTRAL
Calea Floreasca nr. 60, et. 8, sector 1,
cod 014462, Bucuresti
Telefon: 031 730 71 00
Fax: 031 730 71 77
E-mail: office@signal-iduna.ro

CLUJ-NAPOCA
Str. Mioritei nr. 2, et. 3
E-mail: cluj@signal-iduna.ro

CRAIOVA
Str. Aries nr. 23
Telefon: 0351 427 122
Fax: 0351 421 786
E-mail:craiova@signal-iduna.ro

Relatii clienti

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, ajutandu-ne sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim. 

Ne puteti contacta, folosind una din metodele de mai jos, iar unul dintre specialistii nostri va raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra:

  • Pentru informatii, clarificari si sugestii ne puteti contacta la numarul de telefon 031 730 70 80 sau adresa de e-mail clientservice@signal-iduna.ro;
  • Pentru informatii cu privire la stadiul petitiilor dumnevoastra ne puteti contacta la numarul de telefon 031 730 70 80 sau adresa de e-mail reclamatii@signal-iduna.ro.

De asemenea, ne puteti transmite o solicitare de informatii, sugestii, clarificari sau reclamatii, online, prin intermediul formularului de contact pe care il gasiti mai jos.


Datele marcate cu * sunt obligatoriiCod de securitate

Sunt de acord ca Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A. sa prelucreze datele mele cu caracter personal in scopul administrarii si gestionarii solicitarilor mele, precum si pentru a ma informa cu privire la rezolutia acordata acestora.

Am luat cunostinta de faptul ca, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare in materie de protectie a prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiez de dreptul la informare, acces la date, dreptul de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, drepul la portabilitatea datelor si de dreptul la restrictionarea prelucrarii.

Totodata, am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor personale care ma privesc si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, ma pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa la adresa de email dataprotection@signal-iduna.ro sau la sediul Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A. sau ma pot adresa justitiei si/sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in conditiile legii.

Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 9402.

Politica de reclamatii a SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. poate fi consultata aici.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor, acceseaza politica de protectie a datelor.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.