Produse competitive in asigurari de sanatate, viata si accident

De fiecare data cand ne prezentam, spunem “Noi suntem Signal Iduna Romania, parte din GRUPUL SIGNAL IDUNA”. Ne place sa ne mandrim cu acest titlu pentru ca, desi suntem o companie mica pe piata asigurarilor din Romania, valorile si aspiratiile noastre sunt inalte, la fel ca ale celorlalte familii Signal Iduna de peste hotare.

In Romania, operatiunile Grupului Signal Iduna au inceput in iunie 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate, oferind totodata produse competitive si pe liniile de asigurari de viata si asigurari de accident.

Suntem aproape de clientii nostri

Astazi, la Signal Iduna Romania, unul dintre obiectivele noastre e sa oferim clientilor nostri solutii de asigurare cu servicii optime. Din experienta noastra, astfel de solutii se dezvolta cel mai bine impreuna cu partenerii si clientii, atunci cand ajungi sa cunosti si sa intelegi mai bine nevoile curente sau planurile de viitor ale oamenilor cu care stai de vorba. Strategia noastra raspunde cerintelor clientilor de mai bine de 10 ani si suntem mandri sa ne numim un partener de incredere, pe care te poti baza si cu care poti vorbi oricand ai nevoie.

Suntem aproape de partenerii nostri

Experienta de peste 100 de ani, profesionalismul cu care tratam fiecare partener de business si implicarea in fiecare proiect pe care il dezvoltam ne recomanda pentru stabilirea unor parteneriate de durata cu alti asiguratori.

Reasigurare

Oferim partenerilor nostri consultanta, produse si expertiza noastra pentru a indeplini cerintele celor mai exigenti clienti. Signal Iduna ofera solutii de reasigurare, analiza si servicii de consultanta din ceea ce priveste subscrierea riscului pentru gestionarea optima a asigurarilor de sanatate. Sustinem prin resursele noastre succesul partenerilor si suntem constant pregatiti pentru dezvoltari ulterioare si transformarea experientei in solutii si idei de dezvoltare pentru viitor.

Facem mai mult decat asigurari de sanatate

Asigurari de viata

Acestea au rolul de protectie a asiguratului sau beneficiarilor asigurarilor prin acoperirea costurilor de care au nevoie, conform contractului de asigurare.

Asigurari de accident

Te protejaza pe tine sau pe beneficiarii asigurarii, prin acoperirea costurilor de care ai nevoie, conform contractului de asigurare.

Ne pasa de calitatea serviciilor pe care le oferim

Signal Iduna a implementat si imbunatateste continuu un Sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008. Certificarea a fost facuta de catre RINA SIMTEX, organism acreditat de catre CSIQ (Italian Federation of management system Certification Bodies – membra a IQNet – The International Certification Network).