Produse competitive in asigurari de sanatate, viata si accident

De fiecare data cand ne prezentam, spunem “Noi suntem SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, parte din Grupul SIGNAL IDUNA”. Ne place sa ne mandrim cu acest titlu pentru ca valorile si aspiratiile noastre sunt inalte, la fel ca ale celorlalte familii SIGNAL IDUNA de peste hotare.

In Romania, operatiunile Grupului SIGNAL IDUNA au inceput in iunie 2008, avand ca principala directie asigurarile private de sanatate, oferind totodata produse competitive si pe liniile de asigurari de viata si asigurari de accident.

Suntem aproape de clientii nostri

La SIGNAL IDUNA, unul dintre obiectivele noastre e sa oferim clientilor nostri solutii de asigurare cu servicii optime. Din experienta noastra, astfel de solutii se dezvolta cel mai bine impreuna cu partenerii si clientii, atunci cand ajungi sa cunosti si sa intelegi mai bine nevoile curente sau planurile de viitor ale oamenilor cu care stai de vorba. Strategia noastra raspunde cerintelor clientilor de mai bine de 13 ani si suntem mandri sa ne numim un partener de incredere, pe care te poti baza si cu care poti vorbi oricand ai nevoie.

Suntem aproape de partenerii nostri

Experienta de peste 110 de ani, profesionalismul cu care tratam fiecare partener de business si implicarea in fiecare proiect pe care il dezvoltam ne recomanda pentru stabilirea unor parteneriate de durata.

Reasigurare

Oferim partenerilor solutii de reasigurare, analiza si servicii de consultanta in ceea ce priveste subscrierea riscului pentru gestionarea optima a asigurarilor de sanatate. Expertiza SIGNAL IDUNA este sustinuta de acoperire la nivel national si de o experienta digitala simplificata si atractiva pentru clienti.

Facem mai mult decat asigurari de sanatate

Asigurari de viata

Acestea au rolul de protectie a asiguratului sau beneficiarilor asigurarilor prin acoperirea costurilor de care au nevoie, conform contractului de asigurare.

Asigurari de accident

Te protejaza pe tine sau pe beneficiarii asigurarii, prin acoperirea costurilor de care ai nevoie, conform contractului de asigurare.

 

 

Informatii companie

 

Directorat SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE:

Tiberiu Maier – Presedinte al Directoratului

Mihaela Druga – Membru al Directoratului

Membru al Directoratului

 

 

Ne pasa de calitatea serviciilor pe care le oferim

SIGNAL IDUNA a implementat si imbunatateste continuu Sistemul de management al calitatii si Sistemul de management privind securitatea informatiilor, conform standardelor SR EN ISO 9001:2015 şi SR EN ISO/IEC 27001:2018. Certificatele au fost eliberate de catre RINA SIMTEX, organism acreditat de catre CSIQ (Italian Federation of management system Certification Bodies – membra a IQNet – The International Certification Network).