Stiri

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a încheiat un parteneriat special cu Bolt, pentru a asigura mobilitatea clienților

15.11.2021

Atunci când ai nevoie de spitalizare și deții o asigurare de sănătate de la SIGNAL IDUNA, beneficiezi de siguranță și confort prin accesul la spitale de top, cu echipamente performante și proceduri moderne puse la dispoziția pacienților. Din cauza contextului actual pandemic, presiunea asupra sistemului public de sănătate este foarte mare, iar accesul în orice clinică sau spital privat din România prin intermediul asigurărilor private de sănătate este cu atât mai valoros, tratarea într-un spital privat devenind cea mai bună opțiune pentru o intervenție medicală. De aceea, SIGNAL IDUNA are grijă să te faci bine și să te reîntorci rapid la proiectele tale, aducând mai aproape de tine spitalul de care ai nevoie și oferindu-ți întotdeauna cele mai bune servicii.

Cum? Atât prin planurile de acoperiri ale asigurărilor de sănătate, cât și prin asigurarea mobilității în cazul accesării serviciilor de spitalizare, conform planului de asigurare deținut. Tu alegi cel mai potrivit spital pentru tine și nevoile tale, iar noi ne ocupăm de grijile tale medicale și de transport. Pentru ca tu să fii bine!

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a încheiat un parteneriat special cu Bolt și îți oferă, prin intermediul Bolt, un beneficiu suplimentar cu ocazia accesării serviciilor de spitalizare, servicii accesate conform planului de asigurare deținut. Astfel, ai asigurat transportul gratuit pentru a ajunge în siguranță la spital și a reveni sănătos acasă, la cei dragi și la activitățile preferate.

Vei beneficia de transport gratuit pentru două curse în oricare dintre cele 17 orașe în care Bolt activează (Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Târgoviște). Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, iar România este țara în care șoferii parteneri au avut cele mai bune evaluări în 2020.

Alături de serviciul de consiliere prin telemedicină pentru asigurații SIGNAL IDUNA diagnosticați cu COVID-19, acest parteneriat continuă planul de îmbunătățire a experienței clienților în accesarea serviciilor de asigurare, chiar și în condițiile impuse de pandemie.

Termenii și condițiile campaniei îi poți vizualiza aici.

SIGNAL IDUNA și Bolt te ajută să te deplasezi în siguranță!

Citeste si