Stiri

SIGNAL IDUNA prelungește acoperirea serviciului de consiliere prin telemedicină dedicat asiguraților diagnosticați cu COVID-19

01.10.2021

În contextul actual, când pandemia de COVID-19 rămâne în continuare o provocare majoră pentru noi toți, SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE vine în întâmpinarea clienților diagnosticați cu COVID-19 și prelungește până la 31 iunie 2022 acoperirea serviciului de consiliere prin telemedicină. Beneficiul este disponibil pentru toți asigurații din portofoliul companiei care dețin o poliță de sănătate, dar și pentru cei care vor încheia o asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA în perioada următoare.

Accesează gratuit serviciul de consiliere prin telemedicină dedicat COVID-19 pe parcursul celor două săptămâni în care te afli în carantină. 

Beneficiezi de consiliere medicală privind starea de sănătate

În timpul celor două săptămâni de carantină, cât ești izolat la domiciliu, este important să primești îndrumare din partea unui medic specialist în privința simptomelor, riscurilor posibile și aspectelor de urmat în acest interval. De asemenea, comunicarea cu medicul de medicină internă este esențială și pentru a exclude eventualele probleme post-COVID și a avea o recuperare mai ușoară.

Beneficiezi de consiliere psihologică privind starea emoțională

Stările de frică, stresul și anxietatea ce pot apărea după diagnosticarea cu COVID-19 pot declanșa o alertă la nivel emoțional. De aceea, pentru a depăși mai ușor această perioadă, este important să consulți un psiholog. Îmbunătățirea stării emoționale poate duce la o recuperare mai rapidă, deoarece are o influență directă asupra modului în care organismul reacționează la orice afecțiune.

SIGNAL IDUNA oferă acces la o echipă de profesioniști, formată din cadre medicale specializate în medicină internă și psihologi, care îți pot oferi răspunsuri la toate întrebările legate de infecția cu COVID-19. Astfel, vei primi suportul medical și emoțional necesar pentru a face față stresului și îngrijorării ce pot fi amplificate de primirea unui diagnostic de COVID-19 și de perioada carantinei.

Dacă ai primit confirmarea unui dignostic cu COVID-19, poți efectua o programare pentru serviciul de consiliere prin telemedicină prin intermediul Call Center-ului SIGNAL IDUNA, apelând 0219910. Timpul de programare este scurt, de până la 6 ore de la primirea solicitării. 

Ai grijă de sănătatea ta, ești responsabil atât de a ta, cât și de a celor din jur. Respectă măsurile de protecție împotriva COVID-19!

 

Citeste si