Blog

Telemedicina – viitorul serviciilor medicale. Programează-te la o consultație prin aplicația Signal Care Assistant!

26.08.2021

Tehnologia ne pune la dispoziție o serie de avantaje menite să ne ușureze viața, iar beneficiile pe care aceasta le oferă domeniului medical sunt nenumărate. Am folosit o parte din aceste avantaje și am introdus propriul serviciu de telemedicină în planurile de asigurare. De ce am ales acest tip de serviciu pentru clienții noștri? Deoarece ne dorim ca aceștia să aibă acces la serviciile medicale de oriunde s-ar afla. În plus, relația pacient-medic poate funcționa prin telemedicină la fel ca în cazul unei consultații clasice.   

Oricând și de oriunde, folosind telefonul, tableta sau un calculator, cu ajutorul temeledicinei poți intra în legătură cu un specialist pentru a obține informații avizate despre problemele medicale întâmpinate. 

Dacă deții o asigurare la SIGNAL IDUNA, iată cum te poți programa la o consultație pentru telemedicină prin aplicația Signal Care Assistant, direct de pe telefon sau din fața calculatorului!

Au apărut schimbări sau simptome ce îți afectează activitatea zilnică și sănătatea, dar nu poți ajunge la cabinetul medicului? Primul pas este să intri în contul tău din aplicație și să selectezi butonul „Solicită o programare nouă”. 

Pentru a putea vizualiza opțiunea de programare prin telemedicină este necesar să ai acoperirea inclusă în poliță. Următorul pas este să selectezi polița prin care dorești să accesezi serviciul (vor fi listate doar polițele tale disponibile care au serviciul de telemedicină inclus), să alegi specialitatea și medicul. Vei avea la dispoziție o listă cu medicii disponibili, precum și programul corespunzător medicului selectat de tine. După ce ai ales ziua și intervalul orar, tot ce trebuie să faci este să trimiți cererea și vei primi imediat sumarul programării. În situația în care intervin schimbări în programul tău, ai posibilitatea să anulezi cererea.

Folosește și tu Signal Care Assistant! O aplicație simplă, prin care te poți programa ușor și rapid pentru telemedicină!

Citeste si