Blog

Solicită în avans suma necesară pe cardul Easy Pay pentru plata serviciului medical din aplicația Signal Care Assistant!

31.08.2021

Nu a fost nicicând mai simplu să ai acces la servicii medicale în clinici din România care nu fac parte din rețeaua acoperită de asigurarea ta de sănătate.

SIGNAL IDUNA pun la dispoziție un instrument de plată inovator în România: Easy Pay. Acesta este un card bancar ce oferă posibilitatea plății unui serviciu medical direct la furnizorul medical, folosind suma transferată în avans de către asigurător.  

Cu alte cuvinte, dacă îți dorești să ajungi la un medic sau la o anumită clinică din România, însă acestea nu se regăsesc printre partenerii din rețeaua noastră Mediqa Net, cu ajutorul cardului Easy Pay poți solicita în avans contravaloarea serviciului pentru care ți-ai făcut programare. 

Trebuie doar ca acest serviciu să fie inclus în polița ta de asigurare, iar solicitarea către noi să fie efectuată cu minimum 48 de ore lucrătoare înainte de programare. În momentul în care vei ajunge la clinică, vei achita serviciul cu cardul Easy Pay. 

Iată cum poți solicita rapid un transfer bancar pe cardul Easy Pay prin aplicația Signal Care Assistant!

Din meniul principal al aplicație vei alege opțiunea „Solicită transfer pe cardul Easy Pay”, iar din contul tău vei selecta asigurarea prin intermediul căreia realizezi solicitarea. Vei completa, mai apoi, data la care urmează să beneficiezi de serviciul medical și numele clinicii la care ai făcut programarea, vei introduce suma necesară și încărca documentele medicale, conform necesității. Ultimul pas este să trimiți solicitarea, urmând să primesti o notificare de fiecare dată când se modifică statusul acesteia.  

Signal Care Assistant, o aplicație simplă prin care poți primi în avans suma necesară pentru plata serviciului medical programat!

Citeste si