Blog

Programarea la clinică este simplu de realizat prin Signal Care Assistant

20.08.2021

Întotdeauna este bine să fii prevăzător, iar când vine vorba de sănătatea ta nu există cale de mijloc. Asigurarea de sănătate este sprijinul pe care te poți baza atunci când neprevăzutul apare, pentru a-ți prelua din griji și a te ajuta să gestionezi lucrurile mult mai ușor.

Dacă deții o asigurare de la SIGNAL IDUNA, iată cum te poți programa la clinică prin aplicația Signal Care Assistant, direct de pe telefon sau din fața calculatorului! 

Ai primit o recomandare din partea medicului să accesezi un anumit serviciu medical? Primul pas este să intri în contul tău din aplicație și să selectezi butonul „Solicită o programare nouă”

Pentru a continua procesul, alegi asigurarea prin intermediul căreia realizezi solicitarea, serviciul medical de care ai nevoie și specialitatea din lista pusă la dispoziție. Înainte de a completa restul informațiilor, ai posbilitatea să alegi din cele 2 opțiuni disponibile: programare nouă sau programare existentă. Cea din urmă fiind valabilă pentru autorizarea programării pe care ai realizat-o direct la furnizorul medical.

După ce ai completat formularul cu informațiile necesare, vei încărca documentele medicale, conform necesității, și trimite apoi cererea pentru programarea ta. 

Amintește-ți că programarea poate fi efectuată începând cu ziua următoare, nu în aceeași zi în care se solicită. De fiecare dată când se modifică statusul solicitării vei primi o notificare, iar dacă apar schimbări în programul tău, poți chiar să anulezi cererea direct din aplicație.

Încearcă și tu Signal Care Assistant! O aplicație prin care este ușor să soliciți o programare la clinică.

Citeste si