Ce ofera asigurarea pentru situatii medicale diverse?

Angajatii sunt mai productivi atunci cand nu sunt ingrijorati de sanatatea lor si astfel, atragerea si retentia de personal specializat nu mai reprezinta o provocare. Beneficiaza de expertiza SIGNAL IDUNA - Nr. 1 in 2020 - 2023 in piata asigurarilor de sanatate din Romania! Asigurarea privata de sanatate Signal Enterprise are rolul de a acoperi costurile serviciilor medicale necesare pentru angajati, in orice clinica, spital si laborator medical din Romania. Signal Enterprise este o solutie integrata de asigurare de sanatate de grup, disponibila pentru orice dimensiune de business. Fiind un produs modular, poate fi configurata in functie de caracteristicile si nevoile specifice ale grupurilor sau subgrupurilor din cadrul unei companii, putand fi extinsa si asupra membrilor familiei (dependenti). In plus, noile optiuni – coplata si fransiza – permit extinderea acoperirilor asigurarii de sanatate, fara cresterea semnificativa a cheltuielilor pentru companie.

Ce acopera asigurarea Signal Enterprise

 

Pachet cu prima fixa (5 – 10, 11 – 50 sau 51 100  angajati)
  Produs modular (peste 11 angajati)

Module principale (plan de baza) 

 • Ambulatoriu si spitalizare de zi

 • Spitalizare*  

 • Vital Care (acoperire pentru afectiuni oncologice) 

 • Critical Care (acoperire pentru 31 boli grave) 

 

 

 

 

Module suplimentare (plan suplimentar) - pot fi adăugate doar planului ambulatoriu

 • Control preventiv 

 • Monitorizare sarcina 

 • Recuperare medicala

 

*Pentru grupurile mai mici de 11 asigurati, indemnizatia de spitalizare este considerata plan suplimentar. 

 

Prima de asigurare este fixa. Pachetul de asigurare este destinat angajatilor, dar pentru companii cu 11-50 sau 51-100 angajati, poate fi extins si pentru dependenti (sot/ sotie, partener/ partenera inclusiv de acelasi sex, copii aflati in intretinere, pana la 26 ani).

Descarca fisa de asigurare pentru companii cu:

5-10 angajati | 11-50 angajati | 51-100 angajati

 

Include urmatoarele acoperiri:  

 • Ambulatoriu* 

 • Control preventiv 

 • Monitorizare sarcina 

 • Indemnizatie pentru nastere 

 • Spitalizare de zi sau continua 

 • Indemnizatie zilnica de spitalizare  

 • Interventii chirurgicale 

 • Vital Care (acoperire pentru afectiuni oncologice) 

 • Critical Care (acoperire pentru 31 boli grave) 

 • Telemedicina 

 • A doua opinie medicala 

 • Consultatii psihologie/ psihiatrie 

 • Transport medical asistat 

 • Servicii medicale stomatologice (ramburs) 

 • Lentile de contact

*Servicii medicale in ambulatoriu - consultatii si controale, analize de laborator, tratamente balneo-fizio-kineto-terapie. 

Prima lunara de asigurare este calculata in functie de acoperirile selectate (module, modalitati de accesare, acces furnizori medicali, structura grupului, domeniul de activitate). Asigurarea poate fi extinsa si pentru familiile angajatilor, prin aderarea dependentilor (sot/ sotie, partener/ partenera inclusiv de acelasi sex, copii aflati in intretinere, pana la 26 ani). 

Optiuni suplimentare:

Coplata – angajatul plateste procent din costurile serviciilor medicale, pe toata perioada contractului.

Fransiza – angajatul plateste o suma fixa din costurile serviciilor medicale, pana la atingerea pragului stabilit, inainte ca asigurarea sa inceapa sa acopere costurile.

Descarca fisa de asigurare pentru companii cu:

peste 11 angajati

 

Beneficii suplimentare

Acces extins

in orice clinica, spital si laborator medical din Romania

Decontare directa in reteaua Mediqa Net

cu peste 1.300 de parteneri medicali la nivel national

Flexibilitate

in alegerea medicului si furnizorului medical

Suport permanent

Call Center disponibil 24/7

Suport specializat

prin consultant medical dedicat

Aplicatie dedicata (mobile si web)

pentru administrarea asigurarii

Avantaje angajator

Flexibilitate

Oferim servicii si instrumente flexibile de personalizare in intregime a asigurararii de sanatate Signal Enterprise, adaptand-o structurii organizationale si bugetului disponibil. Prin urmare, putem crea pachete diferentiate in functie de categoriile existente in companie.

Deductibilitate fiscala

Potrivit Codului Fiscal (2016), prima de asigurare beneficiaza de avantaje fiscale pana in limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibila de la plata impozitelor si contributiilor sociale (atat din punct de vedere al taxarii venitului, cat si din punct de vedere al impozitului pe profit).

Gestionarea eficienta a bugetului

Optiunile coplata si fransiza, ofera predictibilitate si ajuta la optimizarea bugetelor alocate pentru beneficiile extrasalariale, asigurand o distributie echitabila si sustenabila a fondurilor. 

Cresterea productivitatii

Angajatii asigurati corespunzator au acces la serviciile medicale de care au nevoie in orice clinica, spital si laborator medical din Romania.

Cresterea loialitatii

Asigura sanatatea echipei tale adaugand in pachetul de beneficii extrasalariale o asigurare de sanatate personalizata care sa raspunda tuturor nevoilor acesteia. Bunastarea lor duce la rezultate individuale si organizationale exceptionale, cum ar fi cresterea performantei, a productivitatii si a atasamentului fata de companie.

Cresterea culturii organizationale

Un plan complex de asigurare de sanatate oferit ca parte a pachetului de beneficii este considerat un atu valoros in procesul de recrutare si contribuie la dezvoltarea unei culturi organizationale care incurajeaza echilibrul dintre viata personala si viata profesionala si in care grija pentru sanatate este o prioritate.

Beneficiile angajatilor

Asigurarea oricarei necesitati medicale

Asigurarea de sanatate pentru companii Signal Enterprise ofera acoperiri orice nevoie medicala, de la servicii in ambulatoriu, spitalizare si interventii chirurgicale, la servicii de stomatologie, psihologie si oftalmologie.

Acoperire extinsa

Asigurarea de sanatate pentru companii Signal Enterprise ofera acces la servicii medicale la orice furnizor medical din Romania.

Programare simpla si rapida

Asiguratii pot efectua programare, direct, folosind aplicatia Signal Care Assistant sau prin serviciul Call Center disponibil 24/7.

3 metode de accesare

Asiguratii pot accesa serviciile medicale prin Decontare Directă, la unul dintre cei 1300 de furnizori medicali din reteaua Mediqa Net, sau la orice furnizor medical din Romania prin cardul Easy Pay sau Rambursare.

Cere oferta personalizata

Asigurarea de sanatate Signal Enterprise