Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Tiberiu Maier a fost numit in functia de Presedinte a Signal Iduna Romania

Bucuresti, 28 decembrie 2017

Signal Iduna Romania, cea mai mare companie de asigurari de sanatate de pe piata locala anunta avizul ASF pentru numirea lui Tiberiu Cristian Maier in functia de Presedinte al Directoratului al Societatii Signal Iduna Asigurare Reasigurare. 

Cu o experienta de peste 15 ani in industria asigurarilor, Tiberiu Maier s-a alaturat Signal Iduna Romania incepand cu 2007, ocupand functia de Manager de Dezvoltare Produse.

In perioada februarie 2010 – decembrie 2017, Tiberiu Maier a ocupat functia de Vicepreședinte al Directoratului. Incepând cu 20 decembrie 2017 acesta ocupa functia de Presedinte al companiei.  

“Este o placere pentru mine sa fac parte dintr-o echipa de profesionisti alaturi de care compania stabileste o serie de performante in piata locala de asigurari. Suntem prima companie de asigurari din Romania care atinge volumul actual de business pe linia de asigurari de sanatate corporate. Cu peste 100.000 de asigurati, compania urmareste oportunitatile de crestere si dezvoltare pe termen lung.  ” – a declarat Tiberiu Maier. 

Tiberiu MAIER il inlocuieste pe Leslie Breer, care s-a retras din managementul companiei, dupa 10 ani de activitate ca Presedinte Signal Iduna Romania si 27 de ani de activitate în Grupul Signal Iduna.

Signal Iduna in Romania

Activitea a inceput in 2008, asigurarile private de sanatate fiind directia principala de dezvoltare a companiei. Lider al pietei de asigurari de sanatate (conform INSURANCE PROFILE, No. 1/2015 (46)) si avand peste 100.000 de asigurati, Signal Iduna a inregistrat o crestere de peste 20% a cifrei de afaceri in Romania, in fiecare an incepand cu 2015.

Signal Iduna Group

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare in Germania, fondat in 1999 de fuziunea dintre SIGNAL Versicherungen, Dortmund si Grupul IDUNA NOVA, Hamburg. In prezent, Signal Iduna isi desfasoara activitatea in Germania, Polonia, Ungaria, Elvetia si Romania.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.