Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Iduna si Provita - un nou parteneriat de incredere pentru asigurarile private de sanatate

Bucuresti, 14 martie 2017

Pentru ca este important pentru noi sa imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim, va informam ca incepand cu luna martie Spitalul Provita se alatura retelei de clinici si spitale private, Mediqa Net.

Semnarea parteneriatului cu Provita, ofera asiguratilor acces direct in cadrul institutiilor medicale ale partenerului nostru, Signal Iduna preluand plata seviciilor medicale efectuate si acoperite de catre contractul de asigurare.

Prin acest parteneriat, asiguratii Signal Iduna au acces la servicii medicale la cele mai inalte standard medicale, in cadrul celor peste 40 de specialitati medicale si chirurgicale oferite in regim ambulatoriu, spitalizare de zi si continua. Echipa de peste 100 de medici specialisti, sunt la dispozitia dumneavoastra in cele 3 locatii din Bucuresti

Incepand cu anul 2010, Clinicile si Centrul Medical Provita au adus pe piata serviciilor medicale din Romania experienta a 10 ani de practica medicala internationala, oferind permanent dotari si medici foarte buni la preturi excelente. Centrul Medical Provita detine echipamente performante de imagistica si chirurgie si este unicul centru medical din tara care practică Terapia Durerii prin procedee minim invazive, respectand ghidurile si protocoalele internationale.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.