Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Signal Care Assistant – aplicatia de mobil dedicata asiguratilor Signal Iduna

Bucuresti, 4 martie 2016

Signal Care Assistant este aplicatia de mobil dedicata asiguratilor Signal Iduna. Aceasta are rol de asistent, asigurand o comunicare rapida si eficienta in relatia Asigurat – Signal Iduna - Clinica.

Cu ajutorul Signal Care Assistant, asiguratii beneficiaza de un canal de comunicare accesibil, usor de utilizat si la indemana oricarui utilizator de smartphone. Contul de utilizator ofera asiguratilor posibilitatea de a initia o cerere de programare la o clinica medicala, de a verifica o programare confirmata sau de a cauta o clinica partenera, din cele peste 600 de clinici din reteaua Signal Mediqa Net. Tot aici, asiguratii pot gasi noutati in sectiunea stiri, isi pot verifica pachetul de asigurare disponibil si pot initia rapid un apel catre serviciul de Call Center, dedicat asiguratilor Signal Iduna.

Meniul aplicatiei concentreaza functii importante pentru ca asiguratul sa beneficieze de serviciile medicale economisind timp si energie. Suplimentar fata de versiunea anterioara, Signal Care Assistant pune la dispozitia asiguratilor harta interactiva a retelei de clinici si face posibila incarcarea de fisiere din telefon pentru dosarul medical personal.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit si este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS

Contact de presa

Georgiana Cirtina
Marketing Officer
georgiana.cirtina@signal-iduna.ro
0752 089 181

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.