Stiri

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE o desemnează pe Daniela Casapu în funcția de membră a Directoratului companiei

08.02.2023

București, 8 februarie 2023: Compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, numărul unu în asigurările de sănătate pe piața locală, o numește pe Daniela Casapu în funcția de membră în Directoratul companiei. Aceasta va fi responsabilă de coordonarea activității Diviziei care include departamentele Vânzări, Servicii Clienți și Marketing.

Alături de Daniela Casapu, din Directoratul SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE mai fac parte Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului și Mihaela Drugă, Membră a Directoratului.

Daniela Casapu va continua promovarea serviciilor pe segmentul asigurărilor de sănătate cu un potențial de creștere important atât în zona marilor companii, cât mai ales în zona IMM-urilor și a persoanelor fizice, cu accent puternic pe beneficii și pe simplitate în accesare.

„Sunt onorată să mă alătur SIGNAL IDUNA, o companie care și-a asumat, încă de la început, misiunea de dezvoltare pe termen lung a pieței de asigurări de sănătate. Mă regăsesc în valorile și în modelul de business sustenabil al acesteia și mă bucur să întâlnesc o echipă profesionistă care tratează fiecare client cu maximă responsabilitate și deschidere. Am încredere că experiența mea comercială în asigurări, de până acum, va contribui major la îndeplinirea obiectivelor SIGNAL IDUNA pe piața din România și împreună cu leadershipul companiei, vom oferi românilor soluțiile optime, rapide, ușor de accesat și de gestionat”, declară Daniela Casapu, membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Daniela Casapu are o experiență comercială de peste 17 ani în asigurări, acumulată în cadrul companiei Generali România. A coordonat mai multe echipe, a pus bazele departamentelor de Marketing, Relații cu Clienții și CRM, iar începând din 2015 a preluat conducerea rețelei naționale de vânzări. În toată această perioadă, a contribuit semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile atât în vânzări, cât și la creșterea indicatorilor de brand și a satisfacției în rândul clienților.

“Îi urăm Danielei Casapu bun-venit alături de noi. Experiența sa în gestionarea unor proiecte complexe și inovatoare vine în completarea unor acțiuni cu rezultate remarcabile, recunoscute în segmentul asigurărilor de sănătate. Prin numirea sa, SIGNAL IDUNA face încă un pas important spre consolidarea unei poziții cât mai înalte în topul asigurătorilor din România”, meționează Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Prin expertiza sa, Daniela Casapu reprezintă un atu pentru SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, aflată într-o perioadă de dezvoltare extrem de importantă spre digitalizare și modernizarea proceselor de accesare a asigurărilor.

***

Despre SIGNAL IDUNA

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate. Conduita comercială a SIGNAL IDUNA este orientată către succesul pe termen lung și se bazează pe satisfacerea nevoilor clienților și pe dezvoltarea pieței, pe inovație și independență financiară.

În prezent, SIGNAL IDUNA este prezentă pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România. Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate.

În 2022, compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a finalizat tranzacția celor două companii SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI și SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ și a demarat procesul de integrare a acestora. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperire la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți.

Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul companiei www.signal-iduna.ro.

Citeste si