Stiri

Pentru al nouălea an consecutiv, SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE continuă parteneriatul cu Lidl România pentru asigurarea de sănătate a celor peste 10.500 de angajați ai retailerului

11.04.2023

București, 11 aprilie 2023: Compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE și Lidl România continuă, pentru al nouălea an, parteneriatul strategic și extind pachetul de opțiuni oferite prin asigurarea de sănătate. Lidl România are peste 10.500 de angajați în toate județele țării și oferă, încă din anul 2014, asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA întregii sale echipe.

SIGNAL IDUNA, numărul unu în asigurări de sănătate pe piața din România, reconfirmă astfel, grija față de nevoile clienților, oferind pachete complexe de asigurări pentru servicii medicale necesare încă de la primul simptom de îmbolnăvire, fără perioadă de așteptare. Totodată, compania pune accent pe confort prin digitalizarea serviciilor, oferind ușurință în accesarea beneficiilor incluse în polițele de asigurare. Astfel, soluțiile digitale dezvoltate de companie pentru clienții săi acoperă nevoile de confort, rapiditate și comoditate în accesare, de oriunde și oricând.

Parteneriatul de lungă durată dintre SIGNAL IDUNA și Lidl România este realizat cu sprijinul și consultanța Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare, liderul pieţei corporate de brokeraj în asigurări şi consultanţă de risc în România.

Lidl România este unul dintre angajatorii de top din România, fiind preocupat constant de îmbunătățirea pachetului de beneficii pentru membrii echipei sale. Prin natura operațiunilor sale, lanțul de retail are angajați în toate județele țării, asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA fiind construită astfel încât să răspundă nevoii de a oferi întregii echipe acoperirile necesare indiferent de orașul în care își desfășoară activitatea. Astfel, cei peste 10.500 de angajați ai Lidl România beneficiază de posibilitatea de a merge la orice medic din România și au prioritate în accesarea serviciilor medicale necesare, fără timp lung de așteptare. În plus, începând din acest an, echipa Lidl România se bucură de un timp mai scurt de așteptare pentru primirea indemnizației de spitalizare și de o valoare mai mare a sumei suportate de asigurător pentru serviciile de monitorizare a sarcinii.

 Asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA acoperă tratamentele în ambulatoriu, precum consultații de specialitate, investigații, analize de laborator, intervenții chirurgicale, monitorizarea sarcinii, precum și indemnizație pentru naștere. Angajații retailerului pot beneficia de serviciile medicale necesare prin decontare directă la cei peste 1.300 de furnizori parteneri SIGNAL IDUNA, din rețeaua proprie Mediqa Net, cât și prin rambursare la orice clinică, spital sau laborator medical public sau privat din România.

„Suntem onorați să continuăm parteneriatul cu Lidl România, companie pentru care protecția și siguranța angajaților sunt întotdeauna prioritare. Faptul că un jucător atât de important de pe piață a ales să continue parteneriatul și să extindă pachetele de beneficii pentru sănătatea echipei sale reconfirmă încrederea în soluțiile de asigurare SIGNAL IDUNA și în calitatea ridicată a serviciilor. Acestea răspund cu succes nevoilor și așteptărilor unei industrii atât de dinamice, cum este cea de retail, oferind flexibilitate în personalizarea planurilor de acoperiri. Angajații sănătoși, indiferent de vârstă și de tipul de activitate desfășurată, își îndeplinesc cu succes atribuțiile și se bucură de echilibrul dintre viața profesională și cea personală”, a declarat Daniela Casapu, Membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.  

 

Asigurările de sănătate au continuat să înregistreze o dinamică pozitivă în primele 9 luni ale anului 2022, cu un volum al subscrierilor de peste 509 milioane lei, în creştere cu aproximativ 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021, de la 384 milioane lei, potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). 

***

Despre SIGNAL IDUNA

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate. Conduita comercială a SIGNAL IDUNA este orientată către succesul pe termen lung și se bazează pe satisfacerea nevoilor clienților și pe dezvoltarea pieței, pe inovație și independență financiară.

În prezent, SIGNAL IDUNA este prezentă pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România. Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate.

În 2022, compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a finalizat tranzacția celor două companii SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI și SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ și a demarat procesul de integrare a acestora. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperire la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți.

Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul companiei www.signal-iduna.ro.

 

Despre Lidl România

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.000 de magazine și peste 200 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse cu cel mai bun raport calitate-preț. În spatele serviciilor și operațiunilor din magazine și centrele logistice stau simplitatea și orientarea către eficiență. Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central la Neckarsulm. 

În prezent, Lidl are peste 360.000 de angajați, dintre care peste 10.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 300 de magazine și 6 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.  

 

În toate domeniile sale de activitate, Lidl este o companie care acționează cu responsabilitate față de oameni, societate și mediu. Pentru Lidl, sustenabilitatea este metoda prin care își îndeplinește, zi de zi, promisiunea cu privire la calitate.

Citeste si