Intotdeauna aici pentru tine!

Intotdeauna aici

031 730 71 00 - Sediul central

031 730 70 80 - Relatii Clienti

SEDIUL CENTRAL si locatii SIGNAL IDUNA in tara

SEDIUL CENTRAL
Calea Floreasca nr. 60, et. 8, sector 1,
cod 014462, Bucuresti
Telefon: 031 730 71 00
Fax: 031 730 71 77
E-mail: office@signal-iduna.ro

CLUJ-NAPOCA
Str. Mioritei nr. 2, et. 3
E-mail: cluj@signal-iduna.ro

CRAIOVA
Str. Aries nr. 23
Telefon: 0351 427 122
Fax: 0351 421 786
E-mail:craiova@signal-iduna.ro

Relatii clienti

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, ajutandu-ne sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim. 

Ne puteti contacta, folosind una din metodele de mai jos, iar unul dintre specialistii nostri va raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra:

  • Pentru informatii, clarificari si sugestii ne puteti contacta la numarul de telefon 031 730 70 80 sau adresa de e-mail clientservice@signal-iduna.ro;
  • Pentru informatii cu privire la stadiul petitiilor dumnevoastra ne puteti contacta la numarul de telefon 031 730 70 80 sau adresa de e-mail reclamatii@signal-iduna.ro.

De asemenea, ne puteti transmite o solicitare de informatii, sugestii, clarificari sau reclamatii, online, prin intermediul formularului de contact pe care il gasiti mai jos.


Datele marcate cu * sunt obligatoriiCod de securitate

Sunt de acord ca Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A. sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru a ma informa despre ofertele si serviciile oferite de SIGNAL IDUNA sau de oricare dintre agentiile acesteia.

Am luat cunostinta de faptul ca, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, beneficiez de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie, de informare si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor personale care ma privesc si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, ma pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A. sau ma pot adresa justitiei si/sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in conditiile legii.

Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 9402.

Politica de reclamatii a SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE S.A. poate fi consultata aici


Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.