Asigura-te ca esti sanatos!

Stiri

Asigurare de sanatate de grup pentru firme cu minim 5 angajati

Bucuresti, 15 aprilie 2016

Daca pana acum, asigurarile de sanatate erau atuul marilor corporatii, acum ele sunt disponibile pentru intreprinderile mici si mijlocii, dar si pentru micro-intreprinderi cu minim 5 angajati. Pentru a beneficia de acest tip de protectie companiile trebuie sa opteze pentru o asigurare de sanatate de grup.

Signal Iduna ofera asigurari de sanatate corporate, atat pentru companii cu peste 1000 de angajati, cat si pentru micro-intreprinderi, cu minim 5 angajati. Asigurarile de sanatate sunt fundamentul unui pachet de beneficii echilibrat, asigurand cea mai importanta nevoie a unui angajat si anume aceea de a fi sanatos.

Pentru angajati, asigurarea de sanatate inseamna posibilitatea de a beneficia de servicii medicale private, ori de cate ori este nevoie, in caz de imbolnavire. Asigurarea acopera tratamente, consultatii, investigatii, analize de laborator s.a. Pentru angajatori, aceasta inseamna scaderea ratei concediilor medicale, evitarea absentelor indelungate din cauza agravarii problemelor de sanatate si productivitatea crescuta a angajatilor. De asemenea, prima de asigurare beneficiaza de avantaje fiscale pana in limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat, aceasta fiind integral deductibila la plata impozitelor si contributiilor sociale (atat din punct de vedere al taxarii venitului cat si din punct de vedere al impozitului pe profit).

Asigurarea de sanatate de grup ca beneficiu extra-salarial ofera angajatorilor posibilitatea de crestere a nivelului de atractivitate pentru potentiali angajati si a celui de retentie a angajatilor valorosi. In acelasi timp, este o modalitate prin care firma demonstreaza implicare si grija pentru starea de bine a echipelor din cadrul organizatiei.

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare al acestor informatii. Mai multe detalii aici.