Blog

Cum sa cumperi o asigurare de sanatate, in doar 5 pasi simpli

15.10.2019

Evolutia tehnologiei din ultimii ani ne permite sa achizitionam online aproape tot ceea ce ne dorim. Aparitia internetului ne-a facilitat accesul la informatii instantaneu, iar de aproximativ 10 ani, platformele de socializare ne mentin conectati la lumea online si la toti prietenii nostri din mediul digital.

Suntem deja obisnuiti cu shopping-ul online, cumparam si returnam produse, trimitem cadouri de la distanta, facem programari online, achizitionam bilete la evenimente, iar unii oameni apeleaza chiar la sedinte de psihologie, coaching sau consultanta online. 

Acum este posibil sa obtii si o asigurare de sanatate online. Noi ne-am gandit la stilul tau de viata aglomerat, iar daca mediul virtual iti poate indeplini multe dorinte, atunci o asigurare de sanatate ar trebui sa fie un serviciu la indemana oricui.

Achizitioneaza online o asigurare de la Signal Iduna si de restul detaliilor administrative ne ocupam noi.

Cei 5 pasi pentru achizitia unei asigurari de sanatate

Pe website-ul Signal Iduna gasesti toate detaliile necesare pentru a obtine o asigurare de sanatate pentru tine si intreaga familie. Dedicam mult timp sanatatii tale si de aceea am creat sectiunea Asiguram familii unde iti povestim concret care sunt cele 3 tipuri de asigurari de sanatate private disponibile pentru tine si cum le poti accesa.

Asigurarile Signal Iduna sunt:

Vital Care- Asigurarea de sanatate privata, cu grija pentru tine de la primul diagnostic de cancer.

Take Care- Asigurarea de sanatate privata, atunci cand ai nevoie de spitalizare.

360 Care- Asigurarea de sanatate privata completa, cu acoperire din orice unghi privesti.

Cat despre pasii online de achizitie de care vorbeam mai sus, acestia sunt:

1. Alege tipul de asigurare

Din meniul principal de pe website acceseaza tipul de asigurare de care esti interesat si click pe butonul Vreau Asigurare. Vei ajunge direct pe webshop-ul nostru online, unde trebuie sa bifezi tipul de asigurare dorit, varsta si daca titularul este inclus sau nu in asigurare.

2. Alege tipul de plata: lunar, trimestrial, semestrial sau anual, bifeaza pretul si planul dorit

Acesta este doar un exemplu, pretul asigurarilor fiind diferit in functie de varsta, perioada si tipul de asigurare pe care l-ai ales.

 

3. Completeaza datele personale si plateste online/valideaza cardul (dupa caz)

Datele tale personale sunt stocate in maxima siguranta si confidentialitate la noi. Acordul GDPR protejeaza datele introduse de tine, iar tu nu trebuie sa iti faci griji cu privire la securitatea informatiilor personale pe care ni le transmiti.

4. Esti evaluat medical (dupa caz) de catre un specialist

Vei primi un telefon de la un specialist medical Signal Iduna care iti va pune o serie de intrebari cu privire la starea ta de sanatate. Primirea acestui apel depinde de complexitatea starii tale de sanatate si de optiunea pe care ai ales-o. Este posibil sa primesti direct documentele pe email, daca nu va fi nevoie sa mai clarificam si alte aspecte.

5. Primesti documentele si asigurarea prin email

Daca optezi pentru Take Care si 360 Care, primesti consultanta telefonica medicala privind polita de asigurare, constand intr-un apel telefonic, pentru a evalua riscul.

Din 4,5 miscari vei primi pe email documentele si asigurarea ta de sanatate privata. Din acel moment poti accesa serviciile oferite de Signal Iduna. Este important sa stii ca ai si o aplicatie mobila la dispozitie pentru a verifica pachetul tau de asigurare care se numeste: Signal Care Assistant. O poti downloada din Google Play sau App Store.

Este chiar atat de simplu. Acum mai ramane sa decizi pentru cati membri din familia ta vei incheia asigurari de sanatate private. Noi iti suntem alaturi non-stop prin intermediul call-center-ului 021 9910, sau adresa de e-mail clientservice@suportsanatate.ro

Citeste si