Blog

Ce faci cand sanatatea ta trece prin momente dificile?

18.09.2019

Exista momente dificile in care ne putem imbolnavi sau ni se pot intampla accidente si avem nevoie de sustinere medicala in caz de nevoie sau tratamente pe termen mediu sau lung. Un membru al familiei poate avea nevoie de ajutor medical si nu este acoperit de un abonament medical privat pe care companiile il ofera, iar accesul la clinicile de specialitate presupune timp, rabdare si o serie de consultatii la mai multi medici.

Tu cum procedezi in astfel de situatii? 

Se poate intampla oricui, unui membru din familie sau chiar tie, mai ales daca stilul tau de viata combinat cu factorii genetici si mediul poluant din spatiul urban favorizeaza declansarea bolilor.

Poate ai devenit de curand mamica, sau esti un liber profesionist care munceste independent, fara sa fii protejat de beneficiile medicale oferite de un angajator. Rapiditatea cu care o persoana are acces la servicii medicale depinde de situatia sociala sau economica pe care aceasta o are la un moment dat.

Vestea buna este ca indiferent de mediul din care provii, sau de marimea veniturilor pe care le obtii lunar, asigurarea de sanatate privata este alaturi de tine sa te sprijine la nevoie. Procesul prin care poti obtine o asigurare de sanatate privata este unul foarte usor: parcurgi cativa pasi online si achizitionezi aigurarea privata de sanatate direct de pe siteul Signal Iduna.

De ce o asigurare de sanatate privata?

Signal Iduna poate reprezenta cea mai buna solutie de accesare a serviciilor medicale de calitate atunci cand te imbolnavesti.

  • Asigurarea de sanatate privata preia costurile serviciilor medicale
  • Daca actionezi la primele simptome ale unei afectiuni ai sansele cele mai ridicate pentru vindecare
  • Ai la dispozitie o gama de servicii care au grija de tine, fara ca tu sa te ingrijorezi de costuri
  • Poti accesa servicii medicale prin decontare directa, prin rambursare sau prin intermediul cardului Easy Pay
  • Achizitionezi asigurarea online si tii legatura cu echipa Signal Iduna pentru orice intrebari legate de asigurarea ta la numarul de telefon: 0219910

Care sunt tipurile de asigurare?

  • Vital Care - Asigurarea de sanatate privata, cu grija pentru tine de la primul diagnostic
  • Take Care - Asigurarea de sanatate privata, atunci cand ai nevoie de spitalizare
  • 360 Care - Asigurarea de sanatate privata, cu acoperire din orice unghi privesti

Cum obtii o asigurare de sanatate privata de la Signal Iduna?

  1. Alege asigurarea dorita
  2. Bifeaza numarul de asigurati si varsta
  3. Plateste online sau valideaza cardul (dupa caz)
  4. Primesti (dupa caz) un apel in urmatoarele zile de la un specialist in evaluare medicala
  5. Vei avea documentele si asigurarea de sanatate prin email

Daca nu stii ce vei face cand sanatatea ta va trece prin momente dificile, noi iti oferim solutia rapida si eficienta: asigurarea de sanatate privata. Faci o investitie rezonabila pentru momente lipsite de griji acum si vei avea momente de incredere in servicii medicale de calitate in viitor.

Citeste si