Blog

Vrei să cumperi o asigurare de sănătate? 11 motive să alegi planul Premium al asigurărilor private de sănătate SIGNAL IDUNA!

09.06.2020

 Se spune, pe bună dreptate, că sănătatea este bogăție. Stresul, schimbarea stilului de viață, creșterea nivelului de poluare și mulți alți factori au un impact sever asupra sănătății unei persoane. Aceste aspecte pot duce la diverse probleme de sănătate și boli grave. Costurile medicale asociate cu tratamentul unor astfel de boli pot crește exponențial și într-un interval scurt de timp. În scopul de a ne proteja bugetul împotriva facturilor medicale ridicate, este necesar să investim într-o asigurare de sănătate. Aceasta poate acoperi toate cheltuielile de spitalizare, precum și taxele de pre-spitalizare și post-spitalizare.

Dacă ești în căutarea unei asigurări private de sănătate, îți venim în întâmpinare cu o mulțime de avantaje ale planurilor Premium ale asigurărilor de sănătate SIGNAL IDUNA.

Este important să știi că poți opta, la achiziția unei asigurări online, pentru un contract pe 1, 2 sau 3 ani. Fiecare asigurare Vital CareTake Care sau 360 Care are în structura sa un plan Premium. Acesta oferă cele mai avansate și extinse beneficii pe care SIGNAL IDUNA le poate oferi.  

Astfel, amintim 11 avantaje ale planului Premium:

  1. Servicii medicale la calitate europeană

 Planurile Premium vin acum cu posibilitatea alegerii de servicii medicale și în afara României, în alte țări din Uniunea Europeană sau chiar din Turcia.

  1. Un nou plafon pentru ambulatoriu

 Alegând un pachet Premium beneficiezi de până la 150.000 RON decontare directă în funcție de nevoile tale.

  1. Nașterea devine acum mai comodă 

Cu asigurarea de sănătate 360 Care, planul Premium, beneficiezi de decontarea cheltuielilor cu monitorizarea sarcinii și a nașterii de până la 2500 RON respectiv 7500 RON.

  1. Niciodată nu a fost mai ușor să previi o boală

 Planul Premium aferent asigurării 360 Care de la SIGNAL IDUNA oferă decontare de până la 1000 RON anual pentru controalele preventive.

  1. Plată în avans pentru spitalele publice 

În cazul planului Premium pentru asigurările 360 Care și Take Care venim în ajutorul tău oferindu-ți decontări pentru spitalizări sau operații în cadrul unui spital public. Dacă spitalizarea se prelungește cu mai mult de 3 zile primești direct suma de 5000 ron.

  1. Acoperire completă a serviciilor medicale

Planul Premium aferent asigurărilor 360 Care și Take Care nu oferă acoperire doar pentru intervențiile medicale ci și pentru serviciile oferite înainte și după acestea.

  1. În momente vulnerabile ai dreptul de a avea lângă tine o persoană dragă

 Atunci când serviciile medicale necesită deplasare și ai nevoie de cazare pentru însoțitor, planul Premium al asigurărilor 360 Care și Take Care îți oferă până la 3000 RON decontare servicii hoteliere pentru acesta.

  1. Învingem cancerul împreună

Planul Premium al asigurării Vital Care oferă acoperire în cazul chirurgiei plastice reconstructive precum și în cazul cheltuielilor conexe (peruci, scaun cu rotile, carje, perne și saltele speciale etc.) diagnosticului cu o afecțiune oncologică.

  1. Atunci când trebuie să încerci totul

În cazul unui diagnostic oncologic, planul Premium de la Vital Care îți decontează și tratamentele  alternative si complementare avizate de Ministrerul Sănătații.

  1. Suport când ai mai mare nevoie de el

Știm că un diagnostic dificil are ramificații și de natură psihologică iar atunci când ești sub un tratament oncologic, regimul alimentar devine crucial. Planul Premium de la Vital Care îți oferă până la 10 sedințe de consiliere psihologică și de nutriție.

  1. Creștere limitei planului de asigurare pentru daune zero 

În cazul planurilor Premium al asigurărilor 360 Care și Take Care, SIGNAL IDUNA vine în întâmpinarea ta cu un program de fidelizare. Dacă într-un an de zile nu accesezi deloc polița, atunci, la reînnoire, te răsplatim oferindu-ți un bonus în valoare de 5000 RON care se adauga în plus plafonului tău de asigurare.

 

Te-am convins?

Intră pe pagina dedicată achiziției online a asigurărilor Signal Iduna și descoperă care poliță de sănătate este mai potrivită, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

asigurare de sanatate

 

Citeste si