Blog

Sfaturi pentru sanatate inainte si dupa vacanta de vara

24.07.2019

Ti-ai facut bagajele pentru vacanta de vara? Ti-ai pregatit si o asigurare de calatorie pentru a te sti in siguranta pe toata durata urmatorului tau sejur de neuitat? 

Siguranta este un element foarte important pentru fiecare dintre noi, mai ales cand vine vorba despre protejarea sanatatii. Asigurarea de sanatate privata de la Signal Iduna vine in completarea asigurarii tale de calatorie si este pregatita sa actioneze pentru tine atunci cand te vei intoarce din vacanta din strainatate. 

Asigurarea de sanatate este acel prieten care la nevoie se cunoaste, mai ales cand vine vorba despre programari la medici, consultatii, tratamente si chiar spitalizari dupa intoarcerea din vacanta.

Obtine o asigurare de sanatate Signal Iduna

Vezi mai multe


Daca pleci intr-o zona tropicala, protectia impotriva principalelor tipuri de boli pe care le poti capta se face prin vaccinare. Daca nu exista un vaccin propriu-zis, trebuie sa ai grija ca imbracamintea pe care o porti sa te protejeze de muscaturile din insecte. 

Bolile pe care le poti capta in zonele tropicale sunt:

  • Febra galbena
  • Poliomelita
  • Oreion
  • Hepatita A, B
  • Difterie
  • Tetanos
  • Meningita
  • Varicela
  • Rujeola
  • Boala diareica

Daca la intoarcerea din vacanta remarci simptome ciudate cu care nu te-ai mai confruntat pana atunci, e timpul sa consulti de urgenta un medic. 

In astfel de situatii cel mai bine este sa fii deja acoperit de o asigurare de sanatate privata, pentru a ajunge direct la medicii care te pot ajuta, acestia putand fi contactati si in clinici private sau dedicate doar unor tipuri de afectiuni. 

Ceea ce este util sa stii este ca ai la dispozitie oricand 3 tipuri de asigurari medicale private concepute de Signal Iduna pentru persoane fizice>>> Vital Care ~ Take Care ~ 360 Care, pachete care pot fi achizitionate online in deplina securitate si cu asistenta si suportul colegilor nostri de la Call Center - 021 9910 sau Relatii cu Clientii

Care sunt asigurarile de sanatate Signal Iduna?

 



Vital Care te sprijina in cazul diagnosticarii cu cancer, inca din fazele incipiente ale bolii. 
Cumpara Vital Care


 

Asigurarea Take Care iti acorda ajutor in cazul in care ai nevoie de spitalizare, situatie posibilia chiar si dupa o intoarcere din calatorie. 

Cumpara Take Care

 



Asigurarea completa 360 Care este cea care iti acopera fiecare serviciu medical din orice unghi ai privi sanatatea ta. 

Cumpara 360 Care



Este o idee buna si practica sa obtii asigurarea de sanatate privata in acelasi timp cu asigurarea de calatorie, mai ales in situatiile in care planuiesti sa calatoresti de mai multe ori pe an, nu doar pe perioada verii.

 

Tot mai multi oameni iubesc calatoriile si isi planifica resursele financiare si timpul pentru a vizita locurile pe care le vad doar pe retelele sociale sau in postarile prietenilor. Incurajeaza-i si pe cei apropiati sa obtina o asigurare de sanatate, nu doar in cazul calatoriilor in strainatate, ci pentru ca viata sa fie o continua vacanta fara griji. 

Citeste si