Blog

Cat costa o asigurare de sanatate de la Signal Iduna?

12.12.2019

Te-ai hotarat sa-ti protejezi mai bine starea de sanatate si a venit timpul sa achizitionezi o asigurare de sanatate privata? Felicitari! Ai facut o alegere foarte inteleapta pentru viitorul tau si a celor dragi tie. Acum te intrebi cat costa aceasta si cum ar trebui sa gestionezi financiar urmatoarea ta cheltuiala?

O asigurare de sanatate privata de la Signal Iduna este accesibila ca pret, depinzand bineinteles de tipul de asigurare, perioada contractuala si varsta pe care o ai. Costul poate porni de la aproximativ 350 de lei/an si poate ajunge pana la 370 de lei/luna in cazul in care esti la limita superioara de varsta acceptata, adica 60 de ani. 

Mai intai, hai sa-ti povestim care sunt tipurile noastre de asigurari pentru persoane fizice:

  • Asigurarea Vital Care te sprijina in cazul diagnosticarii cu cancer, inca din fazele incipiente ale bolii.
  • Asigurarea Take Care iti acorda ajutor atunci cand ai nevoie de spitalizare, situatie posibila chiar si dupa o intoarcere din calatorie. 
  • Asigurarea completa 360 Care este cea care iti acopera fiecare serviciu medical din orice unghi ai privi sanatatea ta.

Este simplu sa cumperi o asigurare de sanatate, ai de parcurs 5 pasi simpli:

  1. Alege tipul de asigurare 
  2. Alege tipul de plata
  3. Completeaza datele personale si plateste online/valideaza cardul (dupa caz)
  4. Esti evaluat medical (dupa caz) de catre un specialist 
  5. Primesti documentele si asigurarea prin e-mail

Exemple de tarife pentru asigurarea de sanatate privata Signal Iduna:

Poti afla online de pe website-ul Signal Iduna care este pretul aproximativ al asigurarii pe care o doresti. Este necesar sa alegi numarul de asigurati, sa setezi varsta lor si daca titularul este inclus sau nu in asigurare. Apoi, poti compara preturile pe care le obtii in functie de planul Plus sau Premium al asigurarii tale. 

De exemplu, pentru o persoana de 30 de ani, o asigurare Vital Care porneste de la 450 RON/an pentru planul Plus si poate ajunge pana la aproximativ 600 RON/an pentru planul Premium. Daca aceeasi persoana isi doreste o asigurare Take Care, poate plăti între 900 și 1500 de RON/an, acest lucru însemnând aproximativ 70-100 RON/luna. 

Asigurarea 360 Care ce are o acoperire completa porneste de la aproximativ 140 RON/luna si poate ajunge cu planul Premium la 340 RON/luna, acest fapt insemnand ca ai incluse orice investigatii si analize medicale, monitorizare sarcina, suport la sarcina sau servicii medicale pe durata spitalizarii si multe altele.

O asigurare privata este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru sanatatea ta si pentru linistea ta interioara. Intra pe pagina dedicata achizitiei online Signal Iduna si descopera care asigurare este mai potrivita, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie. 

Bazeaza-te pe spijinul nostru cand vine vorba de indeplinirea nevoilor tale medicale. De aceea am conceput atat de multe posibilitati pentru ca tu sa accesezi tratamente si consultatii, in cel mai usor mod posibil.

Citeste si