Blog

Asigurari private de sanatate pentru liber profesionisti

23.10.2019

Meseria pe care o practici are un impact direct asupra stilului de viata pe care il ai. Tu stabilesti combinatia optima dintre munca, relaxare, veniturile pe care le produci sau modul in care ai grija de sanatatea ta. Contextul social in care traiesti si calea pe care ai ales-o definesc modul in care esti capabil sa rezisti la stres, sa te protejezi si sa te tratezi in caz de nevoie. Mai pe scurt, tu esti persoana responsabila pentru viata ta.

Daca drumul tau presupune sa fii liber profesionist, atunci cu siguranta ai o viata foarte activa, faci multe drumuri, consumi multa energie zilnic si trebuie sa te alimentezi corespunzator. De asemenea, tu te ocupi de plata contributiilor la stat, chiar daca nu iti ofera un angajator acest beneficiu. Acestea includ plata serviciilor medicale prin intermediul unui contract incheiat cu casa de asigurari.

Cum iti poti proteja sanatatea ca liber profesionist

  • Acces la servicii medicale de la stat
  • Platesti din buzunar pentru fiecare tratament
  • Ai un abonament la o clinica medicala privata

Dar ce parere ai despre o asigurare de sanatate privata?

Daca nu te-ai gandit inca la aceasta posibilitate, noi avem vesti bune pentru tine: sanatatea ta poate fi acum dublu protejata cu o asigurare privata de la Signal Iduna. Cu siguranta programul tau este foarte incarcat, de aceea este important sa poti avea acces la servicii medicale oricand ai nevoie. 

O asigurare de sanatate privata este foarte avantajoasa ca pret, se poate achizitiona online si preia costurile serviciilor medicale. Atunci cand actionezi de la primele semne ale aparitiei unei afectiuni, ai sanse maxime pentru vindecare, mai ales si datorita faptului ca impreuna cu Signal Iduna, poti avea acces la peste 800 de clinici medicale din tara si din strainatate.

Tipuri de asigurare de la Signal Iduna

E timpul sa nu iti mai faci griji pentru sanatatea ta si sa alegi tipul de asigurare de sanatate care se potriveste istoricului tau medical, mostenirii genetice sau starii de sanatate actuale. 

Asigurarile de sanatate private de la Signal Iduna sunt de 3 tipuri:

Vital Care- Asigurarea de sanatate privata, cu grija pentru tine de la primul diagnostic de cancer.

Take Care- Asigurarea de sanatate privata, atunci cand ai nevoie de spitalizare.

360 Care- Asigurarea de sanatate privata completa, cu acoperire din orice unghi privesti.

Cat despre pasii online de achizitie de care vorbeam mai sus, acestia sunt:

Printre principalele avantaje se numara ca:

  • poti achizitiona asigurarea online, fara sa fie necesar sa te deplasezi la sediul nostru
  • ai preturi foarte avantajoase, pornind de la 300 de RON (variaza in functie de varsta, perioada si planul ales)
  • ai acces la servicii medicale in peste 800 de clinici nationale si internationale
  • poti obtine asigurarea online in maxim 5 pasi online
  • ai la dispozitie suportul nostru 24/7 pentru programari, decontari si orice fel de informatii

Daca ti-ai facut griji in ceea ce priveste tratamentele sau spitalizarea in cazul in care te imbolnavesti, atunci o asigurare de la Signal Iduna iti ofera toate raspunsurile. Este o solutie convenabila, comod de gestionat si foarte rezonabila ca pret. De fapt, ai mai multe de castigat cu plata minima a unei polite lunare, care iti ofera toate serviciile medicale de care ai putea avea nevoie, comparativ cu achitarea din buzunar a unui intreg tratament de specialitate, si poate nu in clinica pe care ti-ai dori-o. 

Fii inspirat, alege asigurarile de sanatate private Signal Iduna!

Citeste si