Blog

Plătește rapid și în siguranță serviciile medicale necesare, prin cardul virtual Easy Pay

25.05.2023

Asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA reprezintă o investiție importantă în sănătatea ta, pentru că îți oferă acces în orice rețea medicală privată din România și la orice medic, fiind un sprijin important atunci când ai cea mai mare nevoie de specialiști pentru diagnostic și tratament. În plus, pe lângă metodele de accesare tradiționale – prin decontare directă în rețeaua Mediqa Net și rambursare, SIGNAL IDUNA îți pune la dispoziție un instrument inovator de plată a serviciilor medicale, cardul Easy Pay. Acesta este disponibil în format fizic, din plastic, iar de curând și în varianta virtuală. În calitate de asigurat SIGNAL IDUNA îl poți solicita oricând, pentru a beneficia rapid și în siguranță de serviciile medicale necesare la orice clinică, spital sau laborator medical privat din România, fără a plăti din buzunarul propriu sau îți poate fi oferit ca beneficiu de către angajator.

Cardul virtual Easy Pay este o opțiune avantajoasă și sigură, care te ajută să îți gestionezi mai bine cheltuielile pentru sănătate. De asemenea, îți oferă flexibilitate, deoarece poți plăti imediat cu telefonul mobil și fără să mai ai grija cardului fizic, din plastic. În plus, reprezintă o modalitate sigură de a efectua plăți securizate, fiind alternativa prietenoasă cu mediul a cardurilor fizice, din plastic. Cardurile virtuale elimină necesitatea utilizării plasticului și reduce emisiile de dioxid de carbon asociate cu transportul și livrarea cardurilor fizice.

Activezi cardul virtual Easy Pay, în doar câțiva pași:

  1. Contactezi SIGNAL IDUNA, la numărul 021.9910 și soliciți cardul virtual.
  2. Primești un e-mail cu TOKEN-ul cardului și un link de acces.
  3. Completezi formularul cu TOKEN-ul și numărul de telefon, pe care primești un SMS cu codul de verificare.
  4. Introduci codul de verificare primit prin SMS, îți setezi parola și completezi datele de profil.
  5. Primești un e-mail pentru confirmarea adresei, împreună cu termenii și condițiile cardului virtual Easy Pay.

După ce cardul tău devine activ, îl poți înrola în portofelul electronic prin Google Pay sau Apple Pay, pentru a face plăți cu telefonul sau ceasul, la orice furnizor medical care are afișat simbolul de plată contactless.

Important de reținut: solicită și activeză cardul cu minimum 72 h lucrătoare înainte de accesarea seriviciilor medicale. Solicită transferul contravalorii serviciilor medicale cu minimum 48 h lucrătoare înaintea accesării serviciilor medicale și confirmă în aplicația Signal Care Assistant care este clinica, serviciul medical de care ai nevoie și medicul la care doresți să mergi. Transmite-ne, imediat după vizita medicală, toate documentele justificatoare prin aplicația Signal Care Assistant, în cadrul solicitării inițiale sau pe adresa de e-mail rambursare@suportsanatate.ro. Verifică lista documentelor obligatorii și informațiile pe care trebuie să le conțină. 

SIGNAL IDUNA pune accent pe facilitarea accesului la serviciile medicale, integrând cu succes digitalizarea în asigurările de sănătate. Cardul virtual Easy Pay completează aplicația Signal Care Assistant, disponibilă gratuit pentru mobil și desktop, prin care asigurații pot gestiona de oriunde și oricând polița de asigurare deținută, prin programări la clinică sau pentru telemedicină, solicitarea unei rambursări sau a unui transfer pe cardul Easy Pay. Astfel, te poți bucura de o experiență 100% digitală, fiind în control de fiecare dată când ai nevoie de controale, analize, tratamente, spitalizare sau chiar intervenții chirurgicale.

Cardul virtual Easy Pay, instrumentul de plată care completează perfect metodele de accesare a serviciilor medicale:

  • Decontarea directă mergi în oricare dintre cele 1.300 de clinici, spitale sau laboratoare medicale partenere din rețeaua Mediqa Net.
  • Rambursarea – mergi la orice furnizor medical privat din România, achiți serviciile medicale din fornduri proprii, apoi, conform condițiilor contractuale și pe baza documentelor medicale, ți se înapoiază banii cheltuiți pentru serviciile medicale.

3 beneficii ale cardului virtual preplătit Easy Pay

  1. Accesibilitate primești în avans suma necesară serviciilor medicale pe care dorești să le accesezi și astfel ai acces la orice clincă, spital sau laborator medical din România, fără să achiți din fondurile proprii.
  2. Flexibilitate – poți folosi cardul pentru a plăti orice serviciu medical inclus în planul poliței de asigurare Trebuie doar să soliciți, cu minimum 48 h lucrătoare înainte de data și ora programării, contravaloarea serviciului sau a serviciilor medicale necesare.
  3. Economie nu mai trebuie să plătești din buzunarul propriu și apoi să aștepți să ți se restituie banii. Astfel, economisești timp și scapi de stres!

Grija pentru sănătate este astăzi mai mare ca oricând, ultimii ani dovedindu-ne că situațiile neprevăzute ne pot bulversa viața. O problemă medicală imprevizibilă poate destabiliza pe oricine, însă o soluție la îndemâna oricui este asigurarea privată de sănătate, care are rolul de a prelua presiunea financiară și chiar cea psihologică. În funcție de polița de asigurare SIGNAL IDUNA pe care o deții și de planul de acoperiri ales de tine sau de angajator, beneficiezi de acoperirea costurilor pentru consultații, investigații, tratamente, spitalizare sau intervenții chirurgicale și prin intermediul cardului preplătit Easy Pay. Solicită cardul virtual și mergi la orice furnizor medical privat din România, fără bătaie de cap! 

Citeste si