Blog

Cum sa-ti protejezi familia in cazul unor boli grave sau accidente neprevazute

24.06.2019

Sanatatea este cea mai importanta resursa pe care o avem. Daca suntem sanatoși, iar corpul nostru este in deplina stare de functionare, avem energie si timp sa ne indeplinim toate visurile și sa ne atingem obiectivele. 

Mintea si corpul sunt interconectate. Daca ascultam semnalele pe care acestea ni le dau si suntem deschisi, putem preveni o mare parte din bolile grave care se pot declansa. 

Fiecare dintre noi suntem responsabili:

  • Sa mergem la medic periodic si sa verificam care este starea noastra fizica si emotionala
  • Sa fim informati despre bolile ereditare la care suntem expusi si in ce conditii s-ar putea declansa
  • Sa luam controlul propriei noastre sanatati si sa ne protejam prin sistemele de sanatate pe care le avem la indemana

Maturitatea presupune o serie de provocari, una mai complexa decat cealalta. Poate fi vorba despre crearea unei familii, o schimbare in starea noastra de sanatate sau a copiilor nostri sau constientizarea trecerii timpului. 

Binele nostru general si al celor dragi devine centrul existentei noastre. In ceea ce priveste sanatatea exista doua tipuri de riscuri:

  • Bolile grave ereditare sau datorate unui stil de viata nesanatos
  • Accidentele si evenimentele neprevazute care ne pot afecta sanatatea

Nu putem controla genele cu care ne-am nascut si nu putem controla evenimentele neprevazute, insa putem sa controlam actiunile pe care le demaram in cazul in care se intampla ceva imprevizibil. 

Noi suntem cei mai mari sustinatori ai sanatatii tale si cand spunem noi, ne referim la intreaga echipa Signal Iduna. Am pregatit trei tipuri de asigurari de sanatate accesibile pentru tine si familia ta. Probabil stii care sunt acestea:

  • Vital Care - Asigurarea de sanatate privata, cu grija pentru tine de la primul diagnostic
  • Take Care - Asigurarea de sanatate privata, atunci cand ai nevoie de spitalizare
  • 360 Care - Asigurarea de sanatate privata, cu acoperire din orice unghi privesti

Cum obtii o asigurare de sanatate? Aceasta poate fi achizitionata online de pe site-ul Signal Iduna, iar tu trebuie sa urmaresti doar cativa pasi simpli.

  1. Alegi tipul de asigurare 
  2. Bifezi numarul de membri asigurati si varsta acestora
  3. Platesti online sau validezi cardul (dupa caz)
  4. Primesti (dupa caz) un apel in urmatoarele zile de la un specialist in evaluare medicala
  5. Primesti documentele si asigurarea prin email 

Sanatatea inseamna pofta de viata si planuri de viitor. Dar ca sa-ti pastrezi o stare de bine in fiecare zi si sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza, e nevoie ca altcineva sa preia grijile unei eventuale consultatii sau chiar unei interventii chirurgicale, atunci cand e cazul.

Daca esti parinte, poti sta linistit in cazul in care copilul tau se imbolnaveste. Sunteti acoperiti de asigurarea de sanatate si poti apela mai usor la medici specialisti si beneficiezi de tratamente si spitalizare pentru ca cel mic sa se faca bine mai repede. 

Citeste si