Blog

Cum ajuta asigurarea de sanatate in cazul in care trebuie sa te operezi de apendicita

05.07.2019

Apendicita este cea mai cunoscuta si frecventa interventie chirurgicala din randul copiilor si adultilor. Infectia poate aparea intre varstele 10 si 30 de ani si se poate declansa de la fragmentele din alimente, samburii fructelor, parazitii sau bacteriile care ajung in zona apendicelui. 

Pentru o operatie clasica sau laparoscopica de apendicita sunt necesare intre 1 si 3 zile de recuperare in spital, depinzand de fiecare pacient in parte. 

Daca un pacient are o asigurare de sanatate este suficient ca acesta sa notifice compania de asigurari cu privire la interventia chirurgicala si sa trimita documentele medicale care atesta efectuarea acesteia. 

Costurile cu spitalizarea in mediul privat difera de la o clinica la alta, costul mediu poate fi intre 1000 si 1500 de lei, sau pacientii pot plati diferenta dintre tariful decontat de CNAS si costul real al serviciului. Asadar in cazul unei apendicite ar fi nevoie sa acoperi costurile cu consultatiile si analizele, interventia efectiva, cele 3 zile de spitalizare si tratamentul aferent. 

Solutia ca tu sa fii in maxima siguranta atunci cand treci printr-un moment de sanatate dificil este sa fii deja acoperit de o asigurare de sanatate. 

Daca ai o asigurare de sanatate privata, costurile aferente interventiei chirurgicale sunt acoperite de polita. Ai posibilitatea sa alegi pachetul Take Care de la Signal Iduna pentru problemele medicale care necesita spitalizare. Tu alegi spitalul la care vrei sa mergi si beneficiezi de decontare directa pentru clinici private din toata tara. Prin asigurarea Take Care acoperim serviciile medicale necesare si recomandate de specialist. 

Care sunt beneficiile asigurarii de sanatate Take Care?

  • Servicii medicale pe durata spitalizarii
  • Servicii hoteliere
  • Plata rapida in spitale publice
  • Spitalizare de o zi
  • Acoperire in tara si in strainatate
  • Medicamente si dispozitive medicale 

Timpurile imprevizibile in care traim cer masuri suplimentare de protectie, mai ales in domeniul sanatatii. Sistemul public de sanatate romanesc inca mai are nevoie de imbunatatiri, la sistemul medical privat au acces angajatii companiilor mari si medii, dar unii oameni sunt mai expusi la costuri suplimentare in cazul unei spitalizari. 

Poate fi vorba despre femeile in concediu de maternitate, copiii, persoanele care nu au beneficii medicale de la serviciu sau liber profesionistii.

Pretul unei asigurari de sanatate private porneste de la 300 de lei/an. O poti achizitiona online, beneficiezi de suport non-stop de la consultantii nostri si ai posibilitatea sa alegi cel mai bun spital pentru interventia chirurgicala de care ai nevoie. Obtinerea serviciilor se poate realiza prin accesare directa, rambursare sau metoda Easy Pay. 

Unele lucruri in viata merita planificate, iar primul pe aceasta lista este sanatatea. Cu cat ai mai multa grija de tine, cu atat poti fi mai linistit stiind ca esti in siguranta. Opteaza pentru o asigurare de sanatate privata de la Signal Iduna

Citeste si