Blog

Acces pentru copilul tau la clinici de specialitate din Europa si Turcia

22.08.2019

Fii supereroul copilului tau! Daca cel mic are o problema de sanatate si trebuie sa mergeti la medic sau la spital, du-l intr-un loc in care copiii intra intr-un univers pozitiv plin de doctori simpatici si prietenosi care au grija de sanatatea lui. 

O consultatie poate deveni o explorare curioasa a micului corp.

O injectie poate fi doar intepatura de bun venit a unui tantar. 

Mai multe vizite la medic pot fi o aventura de explorare a orasului alb unde toti oamenii poarta costume impecabile. 

Pentru copilul tau este o aventura plina de curiozitati, pentru tine stim ca starea lui de sanatate este cea mai mare responsabilitate. Daca tu stii ca puteti avea acces la clinici de specialitate din Romania, Europa si Turcia, atunci ii poti spune si celui mic povestea despre eroii care vor invinge boala si care le vor povesti si altor copii despre victoria lor. 

Copilul tau are un supererou: TU

Dar pe tine cine te salveaza in situatiile critice in care acesta are nevoie de tratament medical de specialitate? Raspunsul este unul simplu: NOI, Signal Iduna. 

Am creat asigurari de sanatate private pentru intreaga familie, iar parintii ii pot asigura si pe cei mici, de la orice varsta. Asta inseamna ca grijile pediatrice pot gasi rezolvare similar cu problemele de sanatate ale celor mari. Sistemul functioneaza la fel ca in cazul unei asigurari de sanatate privata pentru adulti. Ai de parcurs urmatorii pasi:

1. Alege tipul de asigurare

2. Completeaza datele titularului si asiguratilor

3. Alege pachetele, afla pretul si ce servicii ai incluse in asigurare

4. Completeaza datele finale, efectueaza plata si sunteti asigurati

5. Pentru Take Care si 360 Care: primesti consultanta telefonica medicala privind polita de asigurare, constand intr-un apel telefonic, pentru a evalua riscul.

Acum poti fi mai usor un supererou pentru copilul tau. Dupa ce obtii asigurarea de sanatate, in caz de nevoie, suni un consultant Signal Iduna, soliciti o programare si zbori impreuna cu cel mic catre clinica unde oamenii in costume impecabile vor gasi cate un raspuns si o solutie pentru fiecare disconfort fizic.

 

Descopera asigurarile Signal Iduna si contacteaza-ne la numarul de telefon 021 9910 - Call Center pentru orice nelamurire legata de produsele noastre sau acoperirea serviciilor medicale. 

 

Citeste si