Stiri

SIGNAL IDUNA extinde serviciul de Telemedicină dedicat asiguraților diagnosticați cu COVID-19, până la finalul anului 2022

28.07.2022

Pe fondul evoluției numărului de cazuri de COVID-19 anunțate în ultima perioadă, pandemia rămâne o provocare majoră pentru noi toți.

Siguranța și sănătatea asiguraților noștri sunt în permanență principalele noastre preocupări. Astfel, SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE continuă să ofere gratuit pentru asigurații diagnosticați cu COVID-19 serviciul de consiliere prin telemedicină ca beneficiu suplimentar. Acesta rămâne disponibil până la finalul anului 2022. 

Orice asigurat diagnosticat cu COVID-19 care deține o poliță de sănătate de grup ori o poliță de sănătate individuală 360 Care sau urmează să beneficieze de una în perioada următoare, poate accesa gratuit serviciul de telemedicină dedicat pentru a primi consiliere din partea unui specialist de medicină internă și/ sau sesiuni de consiliere psihologică pe parcursul perioadei de carantină. Acesta va primi recomandări pentru a avea o recuperare ușoară și a depăși cu bine eventualele probleme post-COVID-19.  

CUM SE POATE ACCESA SERVICIUL:

Pentru a beneficia de serviciul gratuit de telemedicină, asigurații trebuie să facă o programare prin intermediul Call Center-ului SIGNAL IDUNA, apelând numărul – 0219910. Timpul de programare este scurt, de până la 6 ore de la primirea solicitării. Ulterior, specialistul în medicină internă sau psihologul va contacta persoana asigurată și îi va oferi consiliere fie prin telefon, fie prin apel video cu privire la problema medicală abordată: simptome, riscuri posibile și aspecte de urmat în perioada de carantină.

AVANTAJELE TELEMEDICINEI:

  • accesare facilă și în deplină siguranță
  • consiliere specializată din partea unui cadru medical sau a unui psiholog
  • timp scurt de programare

Apelează la serviciul gratuit de telemedicină pentru a beneficia de sfaturi specializate în vederea gestionării mai ușoare din punct de vedere emoțional și medical a stresului și a îngrijorărilor provocate de diagnosticul de COVID-19. 

Citeste si