Blog

SIGNAL IDUNA a încheiat un parteneriat cu BlackCab și oferă călătorii în siguranță

02.04.2021

Odată cu venirea primăverii suntem mai activi și planurile noastre încep să capete contur. Pentru a le realiza cu succes, trebuie să ramânem permanent atenți asupra protecției sănătății noastre. 

Cu toții ne dorim ca această primăvară să fie una normală sau cel puțin să o trăim așa cum eram obișnuiți până nu de mult. Deși în ultimul an am învățat că lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, nu ne dorim să îți amâni activitățile, ci să continui să te bucuri de lucrurile care îți fac plăcere într-un mod responsabil.

Tocmai de aceea, pentru ca lumea să meargă înainte și ca viața ta să urmeze un curs firesc, te ajutăm să te deplasezi în siguranță și îți punem la dispoziție un mod mai sigur de a călători pentru a-ți putea rezolva cât mai multe din lucrurile pe care ți le propui. 

Alături de prietenii noștri de la BlackCab, am încheiat un parteneriat prin care îți oferim o reducere de 10% la fiecare cursă pe care o comanzi prin aplicația BlackCab în perioada 5 aprilie – 5 iunie 2021. Folosești codul SIGNAL10 pentru cursele care se încadrează în limita a maximum 200 lei. 

Beneficiul este disponibil atât pentru cei care dețin o poliță de asigurare SIGNAL IDUNA, membrii familiei sau prietenii acestora, dar și celor care sunt interesați de obținerea unei polițe sau doar au vizitat blogul sau pagina de Facebook SIGNAL IDUNA. În plus, aplicația BlackCab se poate instala gratuit foarte simplu și rapid din AppStore sau Google Play. 

Mașinile BlackCab respectă toate măsurile de prevenție pentru siguranța și confortul pasagerilor:

  • autoturismele sunt dezinfectate folosind un Nebulizator ULV și substanțe biocide profesionale
  • toți șoferii poartă măști și mănuși și te vor ajuta să intri în vehicul fără a atinge portierele
  • majoritatea mașinilor sunt prevăzute cu un ecran de protecție ce separă locurile din spate de cele din față
  • șoferii sunt atent selectionați, au experiență și au beneficiat de pregătire de specialitate.

Pentru cei care doresc să se deplaseze către o unitate medicală, BlackCab a dezvoltat și un serviciu de transport special - MediCab.

Ai grijă de sănătatea ta și deplasează-te în siguranță! 

 

Citeste si