Blog

Pășește alături de noi în noul sediu SIGNAL IDUNA

17.06.2020

Anul 2020 se află cu siguranță în topul nostru pentru “A Year to Remember”, chiar dacă nu s-a încheiat încă. Ne-am propus să îți prezentăm o parte din ce a însemnat pentru noi acest an până în prezent și cum am reușit să rămânem uniți indiferent de context. 

Dublă sărbătoare de 1 Martie pentru SIGNAL IDUNA România

Pe lângă binecunoscuta zi a Mărțișorului, începutul de primăvară a fost marcat și prin mutarea într-un nou sediu. La prima vedere, poate ai fi tentat să spui că orice companie își mai schimbă sediul uneori. Însă, SIGNAL IDUNA nu s-a mutat într-o simplă locație, ci a ales un spațiu de birouri care să ofere cele mai bune condiții și dotări de pe piață pentru angajații actuali și potențiali. 

Noua locație SIGNAL IDUNA în care ne găsești se află la doar 5-10 minute de mers pe jos de la stația de metrou Aurel Vlaicu. Mai exact, în clădirea Equilibrium - Secțiunea 1 din str. Gara Herăstrău 2, etaj 4, sector 2, București

Cu un design îndrăzneț, colorat și modern, interiorul locației inspiră multă creativitate, spirit de echipă și o stare de bine pentru angajați. Atunci când pătrunzi în spațiul de birouri, respiri cel mai curat aer din oraș deoarece clădirea este dotată cu un sistem HVAC (Heating, ventilation, and air conditioning) extrem de eficient și complet. În plus, când vrei să te întâlnești cu noi, fie că ești partener sau viitor angajat, vrem să știm că ai parte întodeauna de tot confortul necesar. De aceea, am ales ca fiecare sală de întâlniri să ilustreze pentru tine o parte din ceea ce înseamnă marea familie SIGNAL IDUNA. 

Se spune că orice lucru bun începe cu o pauză! 😊 Așadar, am creat un loc special amenajat în care angajații se pot destinde în zilele obositoare sau atunci când caută inspirație pentru noi proiecte. 

Rămânem întotdeauna uniți de valorile noastre comune

Contextul pandemiei nu ne-a împiedicat să trăim cu bucurie și entuziasm momentul mutării în noul sediu. Deși au fost câteva zile distanță până la declararea stării de urgență pe teritoriul României și implicit relocarea tuturor activităților în sistemul work from home, noi am profitat din plin de fiecare clipă petrecută împreună. 

Chiar dacă suntem o companie mică pe piața asigurărilor din România, valorile și aspirațiile noastre sunt înalte, la fel ca ale celorlalte familii SIGNAL IDUNA de peste hotare. Pe tot parcursul perioadei în care am lucrat de acasă, știam că echipa se află doar la un click distanță și că ne putem baza unii pe alții. Astfel, am continuat să dezvoltăm relații solide conform valorilor noastre comune.

Ne asociem cu inovația pentru că ne întrebăm constant dacă procesele noastre existente mai sunt valide sau au nevoie de îmbunătățiri, iar cel mai important este că ne place să experimentăm și nu ne temem de eșec. Încrederea este una din valorile fără de care nu am reuși să ne atingem obiectivele. Dăruim încredere prin acțiunile noastre, respectând promisiunile pe care le facem și susținându-ne unii pe alții.

În echipa SIGNAL IDUNA, angajamentul este cel care ne determină să ne asumăm responsabilitatea pentru deciziile și munca noastră. Astfel, considerăm că suntem mult mai eficienți dacă începem să căutăm mereu soluții, nu vinovați. Prin deschiderea pe care o arătăm, cerem și oferim mereu feedback, căutând să abordăm constructiv diversitatea de opinii.

Pe lângă toate cele menționate anterior, trebuie să mărturisim că umorul nostru este contagios. Nu putem să avem o ședință fără o glumă și spunem întotdeauna că suntem haioși, nu neserioși.

Păstrează legătura cu noi! Te așteptăm pe paginile noastre de Facebook  și LinkedIn sau pe website-ul SIGNAL IDUNA România.

Citeste si