Blog

Modalitati de accesare a unei asigurari Signal Iduna

13.11.2019

Sanatatea este o poveste complexa pentru fiecare dintre noi, iar modul in care ai grija de ea este responsabilitatea ta. Atunci cand suntem tineri si puternici nu prea vrem sa ne gandim la boli, tratamente, sau spitalizari. Stim si intelegem ca este un subiect delicat sa ne imaginam ca starea noastra de bine s-ar putea schimba la un moment dat.

Totusi, neprevazutul este posibil, iar noi oamenii nu suntem cei mai buni prieteni cu neprevazutul. O filozofie de viata constructiva ar insemna sa devenim mai constienti de faptul ca suntem fragili si sa ne acceptam fragilitatea corpului nostru. Nu este vorba de frica, ci mai mult despre o acceptare a realitatii si de maturitatea de a lua anumite decizii in acest sens. 

Astfel, intra in discutie posibilitatea ca tu sa inchei pentru siguranta viitorului tau o asigurare de sanatate privata. Aceasta se preteaza pentru o categorie larga de varsta, de la 18 ani pana la 60 de ani, pentru orice tip de meserie si pentru orice buzunar. 

Decizia de a achizitiona o polita de asigurare de sanatate privata nu este cu siguranta usoara, dar aici te putem ajuta noi. Acestea sunt asigurarile pe care le-am pregatit pentru tine:

Asigurarea de sanatate cu acoperire pentru spitalizare

Este absolut util sa ai o asigurare in caz de spitalizare, deoarece o mare parte din problemele medicale necesita internare. Take Care este asigurarea care are grija de tine ca tu sa te reintorci la proiectele tale dupa o perioada de convalescenta. Tu poti alege cel mai apropiat spital si beneficiezi de decontare directa la nivel national. 

Un specialist Signal Iduna este alaturi de tine pe toata durata spitalizarii, pentru a-ți oferi infromațiile necesare, iar modalitatea de accesare poate fi: directa, rambursare sau Easy pay.

Cumpara Take Care

Asigurarea de sanatate pentru diagnosticarea cu cancer

Vital Care iti protejeaza starea de sanatate in cele mai dificile momente. Tratamentele pentru cancer sunt greu de gestionat, dar te poti baza pe asigurarea Vital Care pentru ca preia toate grijile legate de tratament. Iti ofera o varietate de clinici in care te poti trata, acoperire in situ (depistarea bolii in faza incipienta), inclusiv tratamente psihologice si de nutritie. 

Cumpara Vital Care

Asigurarea de sanatate completa

360 Care este dedicata protejarii starii tale de sanatate. Concentreaza-te pe lucrurile care conteaza, iar noi ne ocupam de eventuale consultatii si chiar gestionarea unei interventii chirurgicale. Pachetul 360 Care este unul complet si acopera o gama larga de nevoi, facilitand accesul la peste 800 de clinici private.

Cumpara 360 Care

Cum accesezi o asigurare Signal Iduna

Dupa cum spuneam si mai sus, specialistii Signal Iduna sunt alaturi de tine pe toata durata spitalizarii, pentru a-ți oferi informatiile necesare. 

Modalitatile de accesare a unei asigurari de sanatate sunt:

1. Decontare directa

Poti accesa servicii medicale in reteaua Mediqa Net fara sa te preocupi de costuri. Ne anunti care este clinica sau serviciul medical de care ai nevoie si noi contactam furnizorul pentru a efectua plata. 

Putem sa iti facem noi o programare, sau faci tu programarea direct si ne anunti cu 24 de ore inainte de a te prezenta la medic. Daca totusi uiti sa ne spui ca mergi la medic, ne trimiti ulterior dosarul de rambursare, iar noi iti returnam suma cheltuita. 

2. Rambursare 

Daca platesti tu contravaloarea serviciilor medicale la orice clinica, trimite-ne in maxim 30 de zile dosarul de rambursare prin email sau prin aplicatia Signal Care Assistant. Aici găsești toate documentele pe care trebuie sa ni le trimiti. Dupa validare, primesti banii inapoi.

3. Easy pay 

Poti folosi cardul bancar Easy Pay special creat pentru plata serviciilor medicale. Ne anunti cu 48 de ore inainte la ce clinica mergi si ce serviciu medical doresti, iar noi iti transferam imediat banii pe card pentru a plati. 

Call Center-ul nostru 021 9910 este numarul la care trebuie sa suni pentru a ne anunta ca mergi la medic. Ulterior trimiti documentele solicitate de colegii nostri. 

Bazeaza-te pe spijinul nostru cand vine vorba de indeplinirea nevoilor tale medicale. De aceea am conceput atat de multe posibilitati pentru ca tu sa accesezi tratamente si consultatii, in cel mai usor mod posibil.

Citeste si