Blog

Gabriel Gulie, Team Leader Call Center SIGNAL IDUNA: „Consider că în abordarea oricărei activități întotdeauna e bine să „condimentez” lucrurile cu puțin umor”

08.11.2023

#LifeAtSIGNALIDUNA #15yearsanniversary #TogetherWeAreOneSIGNAL

Astăzi vă facem cunoștință cu Gabriel Gulie, Team Leader în departamentul Call Center, un profesionist dedicat și pasionat, care aduce o energie pozitivă unică în echipa SIGNAL IDUNA. Gabriel și-a început drumul în companie acum patru ani, ca specialist în Customer Care pentru asigurările de sănătate, fiind de-a lungul timpului un exemplu al încrederii și performanței.

Ceea ce îl face cu adevărat deosebit în cadrul echipei este pasiunea sa pentru diversitate și comunicare. Pentru Gabriel, fiecare zi la job înseamnă șansa de a interacționa direct cu clienții, transformând fiecare situație dificilă într-o oportunitate de dezvoltare atât profesională, cât și personală. Iar abilitatea sa extraordinară de a comunica și de a oferi răspunsuri rapide la orice solicitare îl transformă într-un expert al luării deciziilor în timp real: „În activitatea pe care o desfășurăm zi de zi, adică în relația directă pe care o avem cu asigurații, ne sunt testate permanent limitele și capacitatea de comunicare. Primind numeroase întrebări în discuțiile cu aceștia, trebuie să oferim argumente pe loc, iar asta mi-a dezvoltat capacitatea de analiză și luare de decizii rapide, contra cronometru”, spune Gabriel Gulie. 

Pentru el, provocările nu sunt obstacole, ci posibilități de a inova, chiar și prin transformarea colegilor din echipă și a clienților cu care aceștia interacționează, în ambasadori loiali ai brandului SIGNAL IDUNA.

Dar pasiunea lui nu se oprește aici. Participarea la proiecte care aduc împreună mai multe departamente și dezvoltarea de procese self-service, care nu numai că eficientizează procesele, ci și îmbunătățesc experiența celor peste 200.000 de clienți de asigurări de sănătate din portofoliul companiei, îl motivează permanent. Digitalizare și automatizare nu sunt doar simple cuvinte pentru el, ci o viziune absolut necesară pentru simplificarea vieții românilor atunci când vine vorba despre situații medicale neprevăzute. Gabriel vede în inovație cheia către soluții creative pentru provocările zilnice, utilă în fiecare aspect al muncii sale. Prin implicarea sa într-o serie de proiecte semnificative, el a demonstrat atât abilitățile tehnice, cât și deschiderea sa față de învățare și adaptabilitate, înțelegând că cheia succesului într-un mediu în permanentă schimbare constă în învățarea continuă și adaptarea rapidă la orice situație: „Această oportunitate mi-a permis să dezvolt și să consolidez relații în afara departamentului. Am fost implicat în diverse discuții privind modul de lucru al colegilor din alte echipe, am putut dezbate numeroase idei și am reușit să ne aliniem și să încheiem cu succes proiectele. Aceste experiențe mi-au oferit nu doar o perspectivă mai amplă asupra operațiunilor companiei, ci și șansa de a contribui activ la păstrarea poziției de lider a companiei pentru asigurările de sănătate.”

Echipa, o resursă permanentă de energie

Echipa reprezintă pentru Gabriel o resursă importantă de energie. Gabriel nu este doar un lider al acesteia, ci și un mentor dedicat și un catalizator al schimbării. În rolul său de coordonator, el se ocupă atât de operațiunile zilnice, cât și de facilitarea și comunicarea eficientă și colaborarea între membrii echipei. 


 

Iar bucuria lui provine tocmai din această intersecție între diversitate, comunicare și digitalizare. El promovează diversitatea și încurajează schimbul de idei, creând un mediu în care fiecare coleg se simte apreciat. Comunicarea deschisă și transparentă facilitează schimbul de informații și feedback pozitiv, construind încredere și cooperare între membrii echipei sale. Astfel, colaborarea cu echipa devine nu doar o responsabilitate, ci și o oportunitate de a învăța unii de la alții, de a inova și de a contribui la succesul colectiv.

Umorul și inovația - valorile care îl ghidează zi de zi

Pe lângă abilitățile sale profesionale remarcabile, Gabriel se distinge și prin valorile personale și umorul său contagios. Pentru el, umorul este o modalitate de a detensiona chiar și cele mai dificile momente. Cei din jurul meu mă descriu ca fiind o persoană în care pot avea încredere, cu simțul umorului bine dezvoltat și deschisă către noi experiențe”, completează Gabriel. 

El este recunoscut și apreciat de colegi pentru deschiderea pe care o are și pentru abilitatea de a realiza conexiuni autentice. Cu o atitudine pro activă și zâmbet mereu pe buze, el reușește să creeze un mediu plin de energie pozitivă, inspirându-i pe ceilalți să împărtășească aceeași atitudine. Astfel, nu se limitează doar la a face lucrurile bine, ci le face și mai frumoase prin felul său unic de a interacționa și de a se conecta cu oamenii. 

Experiențele sale de până acum, l-au învățat că sănătatea și gândirea pozitivă creează o viață echilibrată și fericită. Cu o perspectivă pozitivă asupra vieții și un simț al umorului bine dezvoltat, Gabriel demonstrează că fiecare zi poate fi îmbunătățită prin atitudinea potrivită și un stil de viață sănătos: Consider că nu mă caracterizează lucrul sub presiune, iar cele mai bune decizii le iau atunci când sunt într-o stare relaxată sau am o dispoziție bună. În ciuda faptului că, uneori, nu îmi pot permite să iau o pauză în situații tensionate sau înainte de termene limită, prefer să aduc o notă de umor în întâlniri sau discuții. Aceasta îi ajută atât pe colegi, cât și pe mine, să ne detașăm și să dăm notă pozitivă situației. Această abordare a ajutat întotdeauna la finalizarea sarcinilor propuse într-un mod rapid și mai plăcut”, precizează Gabriel.

Gabriel adoră sportul, cu precădere fotbalul, pe care îl practică în afara orelor de muncă. Pentru el, sportul nu e doar distracție, ci și modalitatea ideală de a-și păstra corpul și mintea în formă. Această pasiune subliniază importanța sănătății în viața lui: „Sunt o persoană atletică, pasionată de sporturile de echipă. Joc fotbal încă din copilărie. Mi-a plăcut dintotdeauna și să alerg, pentru că uneori aceste momente au fost un mod bun de a-mi pune în ordine gândurile. Pentru motivația de zi cu zi am dezvoltat o bună disciplină mentală și consider că am reușit întotdeauna să echilibrez viața profesională cu cea personală. Îmi place să ies cu prietenii și să fiu înconjurat de familie și de cei dragi, asta mă încarcă de fiecare dată cu energie pozitivă”, spune Gabriel.

El știe din experiența profesională cât de valoroasă este sănătatea și înțelege că a fi pregătit pentru surprizele vieții este esențial. De aceea, consideră că sportul și siguranța financiară merg mână în mână, aceștia fiind pilonii pe care îi recomandă celor apropiați pentru construirea unei viați active și echilibrate: „Numărul mare de solicitări pe care le gestionăm în activitatea de zi cu zi arată vulnerabilitatea în fața evenimentelor neprevăzute pentru care mulți clienți au ales, ca centură de siguranță, o asigurare de sănătate SIGNAL IDUNA. Fiecare caz rezolvat în favoarea asiguratului, reconfirmă succesul produselor pe care le oferim românilor”, adaugă Gabriel.

Vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a descoperi și alte povești de viață ale colegilor noștri. Rămânem dedicați în a crea un mediu de lucru solid, unde fiecare angajat se poate dezvolta și contribui activ la succesul SIGNAL IDUNA în România. 

 

 

 

 

Citeste si