Blog

Gabriel Bălan, SIGNAL IDUNA: „Cel mai mult mă atrag provocările tehnice, dar mai ales găsirea soluțiilor împreună cu echipa”

26.10.2023

#LifeAtSIGNALIDUNA #15yearsanniversary #TogetherWeAreOneSIGNAL

Descoperiți povestea lui Gabriel Bălan, unul dintre economiștii noștri talentați, care face parte din familia SIGNAL IDUNA de peste șapte ani. Pentru Gabriel, lumea cifrelor și a statisticii este un labirint fascinant pe care îl străbate cu pasiune și multă atenție. El nu se oprește doar la cifre, ci reușește să transforme datele rigide în povestiri captivante și ușor de înțeles pentru fiecare dintre noi.

Provocările zilnice îl motivează să găsească soluții creative pentru problemele tehnice, iar aceasta este energia sa: „Activitatea mea este una destul de diversă și pot spune că cel mai mult mă atrag provocările de a identifica soluții pentru micile probleme apărute în activitatea curentă a departamentului, preponderent în zona tehnică”.

Experiența sa nu se oprește doar la cunoștințele tehnice. Gabriel a investit timp și energie în dezvoltarea continuă a abilităților sale. A participat la numeroase traininguri de specializare și a beneficiat de mentorat din partea colegilor mai experimentați și a managerilor săi, acumulând o expertiză solidă în domeniul contabilității și finanțelor, pe care o transmite mai departe către colegii care fac primii pași în acest domeniu. Crede cu tărie în puterea educației continue, de aceea își alocă timp pentru a studia și pe cont propriu, asigurându-se că este mereu la curent cu ultimele tendințe și modificări legislative din domeniu.


 

„Cel mai important moment din cariera mea a fost acela când am participat la migrarea datelor contabile din sistemul ERGO în noul sistem SIGNAL IDUNA, proces care mi-a adus noi provocări, dar și oportunități pe măsură. Atunci m-am simțit mândru cu adevărat să fac parte dintr-o echipă dedicată și să contribui la finalizarea cu succes a acestui proiect important pentru evoluția companiei, spune Gabriel.

Viața profesională + personală = ECHILIBRU

Dar viața lui Gabriel nu este doar despre muncă și cifre, ci și despre armonie. În timpul liber, îl găsim pe terenul de fotbal, unde se relaxează și se distrează alături de prieteni și colegi. Fotbalul și participarea la campionatele oficiale organizate pentru amatori nu reprezintă doar o activitate sportivă pentru el, ci și o modalitate de a se relaxa și de a-și găsi echilibrul.

Prin această pasiune, el găsește energie și entuziasm pentru a aborda fiecare săptămână cu determinare și optimism: „Sportul în echipă reprezintă un element important în viața mea. Faptul că și în interiorul companiei SIGNAL IDUNA se pune accentul pe sport și pe calitatea vieții reprezintă valori pe care le împărtășesc cu bucurie. Fotbalul nu doar că îmi oferă o pauză binevenită de la sarcinile profesionale, dar mă ajută să-mi dezvolt atât abilitățile fizice, cât și pe cele sociale, consolidându-mi capacitatea de a lucra în echipă”. 

Colaborarea în echipă, cheia performanței 

Nu doar provocările îl fac să-și îndrăgească activitatea de zi cu zi, ci și echipa cu care lucrează, mediul de lucru dinamic și programul flexibil, alături de posibilitatea de a lucra de la distanță, aspecte esențiale ce îi oferă echilibru între viața profesională și cea personală.

Ce face din Gabriel un membru valoros al echipei noastre nu este doar expertiza sa tehnică, ci și spiritul său colaborativ. El crede în puterea colaborării și în faptul că în echipă se pot depăși orice provocări. 

La SIGNAL IDUNA, suntem mândri de oameni precum Gabriel, care împărtășesc nu doar expertiză, ci și pasiune pentru ceea ce fac. El crede în inovație și angajament, iar acestea sunt valorile pe care le promovează în fiecare aspect al activității sale. În timpul petrecut în companie, a descoperit că sunt cheia succesului într-o lume în continuă schimbare: „Consider că toate valorile SIGNAL IDUNA sunt importante. Nu putem vorbi despre inovație fără încredere în puterile proprii, fără deschidere către noi angajamente care trebuie respectate cu fermitate, iar frunțile încruntate se descrețesc cu un praf de umor”, a mai punctat Gabriel.

Despre puterea propriului exemplu și importanța prevenției

Gabriel crede în puterea exemplului personal și în educația continuă ca mijloace de a ne proteja viața și bunurile. Pentru că înțelege importanța asigurărilor, își îndeamnă familia și prietenii să ia măsuri preventive pentru a se proteja. Atunci când cunoaștem riscurile, putem să le limităm impactul prin asigurări pentru… orice nevoie. Pentru el, încrederea și angajamentul nu sunt doar cuvinte, ci valori pe care le trăiește în fiecare zi.

„Personal, evit cât se poate riscurile pe care le cunosc, iar în cazul celor care au rata mare de probabilitate, încerc să limitez urmările printr-o asigurare tip CASCO, locuință sau călătorie”.

Alătură-te lui Gabriel și descoperă cum îți poți proteja viitorul și sărbători fiecare zi cu încredere și bucurie. La SIGNAL IDUNA, suntem aici pentru a fi mai mult decât o companie de asigurări - suntem partenerii care aduc mai multă siguranță în viața ta!

 

Citeste si

Alexandra Enache, SIGNAL IDUNA: „Lucrul cu oamenii este atât de divers, încât te provoacă să ieși din zona de confort și îți oferă ocazia să înveți ceva nou, în fiecare zi”

26.10.2023

Anul acesta, SIGNAL IDUNA sărbătorește 15 ani de activitate în industria asigurărilor din România, iar această aniversare reprezintă o oportunitate de a reflecta asupra valorilor care ne-au ghidat de-a lungul timpului: performanța și implicarea față de comunitate. Ne-am propus să fim alături de clienții, colaboratorii și colegii noștri și să fim un partener de încredere al societății, cu empatie și grijă față de nevoile diferite ale fiecărui român. Ca parte a aniversării noastre am lansat campania "De 15 ani, punem performanța pe primul loc! Motivați de rezultate, ajungem departe!", prin care dorim să demonstrăm încă o dată că putem face o diferență reală și semnificativă în viața celor din jur. Ne angajăm să sprijinim copiii ambițioși să-și urmeze visele de a face performanță în sport, oferindu-le burse, fiindcă sportul rămâne unul dintre cei mai importanți promotori ai sănătății și bunăstării. Sub același motto ne continuăm misiunea și vă prezentăm 15 povești ale colegilor, fiecare completând cu abilitățile individuale întregul tablou al succesului SIGNAL IDUNA, contribuind astfel la creșterea și inovația noastră ca și companie. De-a lungul celor 15 ani de activitate, am avut șansa de a lucra alături de oameni talentați, dedicați și pasionați. Vă invităm să faceți cunoștință cu o parte dintre ei!